Çaykaraspor Üç Takımı İle Sahaya Çıkıyor

Çaykaraspor Üç Takımı İle Sahaya Çıkıyor

Çaykaraspor Altyapı Takımları 2022-2023 Futbol sezonunda Çaykara İlçesini temsil etmeye hazırlanıyor.

Teknik Direktör Akif Kıroğlu ve altyapı hocaları eşliğinde Çaykara İlçe Stadyumunda çalışmalarına aralıksız devam eden Çaykaraspor Futbol Takımı yeni sezonda 3 ayrı kategoride mücadele etmeye hazırlanıyor.

U-14,U-16 ve U-18 kategorilerinde sahaya çıkmaya hazırlanan Çaykaraspor tüm altyapı Takımları ile artık Profesyonel liglere katılma aşamasına geldi.

Daha önce maçlarını tarafsız sahada oynayan Çaykaraspor Altyapı Takımları 2022-2023 Futbol sezonu itibarı ile ev sahibi olduğu karşılaşmaları Çaykara İlçe Stadyumunda oynayacak.

ÇAYKARA’DA HAFTASONU İKİ BÜYÜK HEYECAN

Çaykaraspor evindeki ilk heyecanı 8 Ekim 2022 Cumartesi günü yaşayacak.Kırmızı beyazlı ekibimiz U-18 kategorisinde saat 13.00’da Çaykara İlçe Stadyumunda Trabzon ilinin önemli kulüplerinden Bahçecikspor’u konuk edecek.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un da tribünden karşılaşmayı izleyerek takımımıza destek verecekleri müsabakaya tüm Çaykara Halkını davet ediyoruz.

Çaykara İlçesinde bu haftasonu ikinci heyecan ise 9 Ekim 2022 Pazar Günü yaşanacak.Çaykaraspor U 16 Futbol Takımı  U 16 Gelişim ligi A Grubu  5. Hafta müsabakasında Of Belediyesi Bölümlü Takımını Çaykara İlçe Stadyumunda konuk edecek.Saat 13.00’da başlayacak müsabakanın büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

Çaykaraspor U-18 Takımının maç programı şu şekilde:

TAKIMLAR

TARİH

GÜN

SAAT

YER

Çaykaraspor

Bahçecikspor

08.10.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Yavuz Selim Gençlik

Çaykaraspor

15.10.2022

Cumartesi

13.00

ASKF

Çaykaraspor

Maçkaspor

22.10.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Beşikdüzü Yeşilköyspor

Çaykaraspor

30.10.2022

Pazar

13.00

Beşikdüzü

Çaykaraspor

Sürmenespor

05.11.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Merkezgücüspor

Çaykaraspor

12.11.2022

Cumartesi

13.00

A.Suat

Çaykaraspor

Trabzon Söğütlüspor

20.11.2022

Pazar

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Çaykaraspor

Gençlerbirliği

27.11.2022

Pazar

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Tütünspor

Çaykaraspor

03.12.2022

Cumartesi

13.00

ASKF

Çaykaraspor U-14 Futbol Takımının Maç Programı:

TAKIMLAR

TARİH

GÜN

SAAT

YER

Çaykaraspor

Araklı 1961 Spor

10.09.2022

Cumartesi

13.00

Sürmene

Arsin1973 Spor

Çaykaraspor

18.09.2022

Pazar

13.30

Sürmene

Çaykaraspor

Arsin Futbol Kulübü

25.09.2022

Pazar

12.00

Sürmene

Sürmenespor

Çaykaraspor

01.10.2022

Cumartesi

12.00

Bölümlü

Of Belediyesi Bölümlü

Çaykaraspor

09.10.2022

Pazar

13.00

Çaykara

Çaykaraspor

Of Gençlik Spor

16.10.2022

Pazar

13.00

Çaykara

Ofspor

Çaykaraspor

23.10.2022

Pazar

13.00

Çaykara

KAYMAKAM GÜZEL-ÇAYKASPOR’U YALNIZ BIRAKMAYALIM

Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi,Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çaykara Halk Eğitim Merkezinin ortak çabaları ile Çaykara Spor Efsanesini yeniden Yeşil Sahalara çıkarabilme sevdası ile yola çıktıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, başta Kulüp Başkanı Fatih Sultan YILMAZ olmak üzere herkesin büyük bir özveri ile emek vererek çok önemli bir süreci atlattıklarını sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemize Gönül veren her Çaykara´lı Hemşerimiz gibi kendilerinin de Çaykara Spor´un ayağa kalkması ve gençlerimizin güçlerini yeşil sahalarda temsil ederek Çaykara İlçemizi gururla temsil etmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel, şimdi ise Destek zamanı olduğunu 8 Ekim Cumartesi Günü saat 13.00’da U-18 Takımımızın Bahçecik Spor ile,9 Ekim Pazar Günü ise U-16 Takımımızın Of Belediyesi Bölümlü Spor ile yapacakları müsabakalarda tüm Çaykara Halkını yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

KAYMAKAM GÜZEL,BAŞKAN TOK VE PROTOKOL KATILIYOR

Çaykara Spor U 18 Futbol Takımının Bahçecik SporFutbol Takımı ve U 16 Futbol Takımının Of Belediyesi Bölümlü Spor  ile gerçekleştireceği karşılaşmaları,Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Protokol üyeleri Tribünden takip ederek takımlarımıza destek verecekler.

MÜDÜR KURT-TÜM ÇAYKARA’YI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

8 Ekim 2022 Cumartesi günü U-18 ve 9 Ekim 2022 Pazar Günü ise U-16 takımları ile   Çaykara İlçesi olarak tatlı bir heyecan yaşayacaklarını ve bu tatlı heyecanı Çaykara Halkı ile paylaşmayı arzu ettiklerini ifade eden Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Çaykara’lı gençlerimizin futbol yolculuğu yolundaki bu tatlı heyecanlarında büyüklerini yanlarında görmeyi arzu ettiklerini bu anlamda Cumartesi ve Pazar  günleri tüm Çaykara sevdalılarını Çaykara İlçe Stadyumunda takımımıza destek vermeye beklediklerini sözlerine ekledi.

Çaykaraspor Futbol Kulüplerinin bu günlere gelmesinde en büyük emek sahiplerinin Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok olduğunu ifade eden Müdür Kurt,sporcularımızın antrenman ve spor malzemelerinden suyuna,ulaşımından yemeğine kadar tüm ihtiyaçlarının Kaymakam Güzel ve Başkan Tok tarafından karşılandığını ve Takımlarımızın Kaymakam ve Belediye Başkanımızın kıymetli destekleri ile antrenmanlarını büyük bir coşku ile sürdürerek Çaykara İlçesine yeni başarılar yaşatmak istediklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN YILMAZ-ALTYAPIDAN OYUNCU YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Çaykara Spor Futbol Kulübü olarak katıldıkları her turnuvada Çaykara İlçesini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden Çaykara Spor Kulüp Başkanı Fatih Sultan Yılmaz, Mehmet Sevinç ve Ömer Tuncer gibi oyuncuları Çaykara Spor Altyapısından yetiştirerek Trabzon Spor Altyapı takımlarına kazandırmayı başardıklarını bundan sonra da çok çalışarak ve  gençlerimizi planlı ve programlı olarak müsabakalara hazırlayarak gençlerimizi hem Trabzon Spor’a hem de Ülke Futboluna kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

ALTYAPI’DAN İKİ OYUNCU TRABZONSPOR’A KAZANDIRMIŞTI

Çaykaraspor Altyapı takımlarında oynayan 2007 Doğumlu Mehmet Sevinç ve 2008 Doğumlu Ömer Tuncer gösterdikleri performans ile Trabzon Spor Futbol takımı altyapı takımlarına seçilmeyi başarmışlardı.

KAYMAKAM GÜZEL VE BAŞKAN TOK YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Çaykara Spor Altyapı Takımlarının çalışmalarını yakından takip ediyor.Fırsat buldukça sporcuların antrenmanlarını izliyor.Teknik Direktör Akif Kıroğlu ve Sporculara moral motivasyonu sağlıyor.Öte yandan Çaykara Spor'un yoğun çalışmalarına Çaykara Halk Eğitim Merkezi ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de destek veriyor.

ÇAYKARA EKİP OLARAK DESTEK VERİYOR

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Kurt ve Çaykara Spor Kulübü Başkanı Fatih Sultan Yılmaz Altyapı takımlarının başarılı olabilmesi için yoğun bir tempo ile çalışıyorlar.Takımların tüm ihtiyaçları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından karşılanıyor.Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından hem Altyapı Takımlarının Çaykara İlçe Stadyumunda antrenman yapmaları sağlanıyor hem de her türlü spor malzemesi desteği sağlanıyor.Çaykara Spor Kulübü Başkanı Fatih Sultan Yılmaz ise Takımların Teknik Direktörü Akif Kıroğlu ile birlikte sporcularımızın müsabakalara en iyi şekilde hazırlanmaları sağlanıyor.



Anahtar Kelimeler: Çaykaraspor Takımı Sahaya Çıkıyor

İlginizi Çekebilir