Çaykara,Öğretmenler günü coşkusunu Turizm Merkezi Uzungöl'de Yaşadı.

Çaykara,Öğretmenler günü coşkusunu Turizm Merkezi Uzungöl

24 Kasım Öğretmenler Günü Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de kutlandı. 

Trabzon Çaykara İlçesi 24 Kasım Öğretmenler Günü resmi Programı Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Aliş İnan Tesislerinde gerçekleştirildi. 

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlatrı tarafından gerçekleştirilen Resmi Program çok yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un organizasyonu ile yemekli olarak gerçekleştirilen 24 Kasım İlçe Resmi Programına Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile yaklaşık 150 öğretmen katıldı. 

Programın başında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok programa katılan tüm öğretmenlere ve ailelerine karanfil ikramında bulunarak öğretmenler günlerini kutladılar. 

Resmi programda Çaykara İlçe milli eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek birer zselamlama konuşması ile öğretmenlerin özel günlerini kutladılar. 

Programda göreve yeni başlayan öğretmenler için yemin töreni gerçekleştirildi.

Uzungöl Şehit İhsan Mutlu Orotoryosu hazırladığı programı sahneye koydu. 

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Öğretmenler arasında düzenlenen voleybol Turnuvasında Şampiyon olan Cevdet Sunay MTAL,İkinci olan Şehit ahmet Çamur AİHL,Üçüncü olan Karaçam Eğitim Kurumlarına kupaları Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek tarafından takdim edildi. 

24 Kasım öğretmenler günü Dolayısı ile öğretmenler arasında düzenlenen Masa Tenisi turnuvasında Şampiyon olan Zihni Boz,İkinci olan Osman Sayar ve Üçüncü olan Yavuz Güler’e kupaları Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek tarafından verildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen resim,şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi tok tarafından verildi.

Öğretmenler arasında gerçekleştirilen Okçuluk Turnuvasında Şampiyon olan İzzet Gönan’a kupası Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya tarafından verildi. 



İlginizi Çekebilir