Çaykara'nın Muhtarlarından Genel Sekreter Hacımüftüoğlu'na Ziyaret

Çaykara

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Milli Güvenlik Kurulu(MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Aslen Çaykara’lı olan ve her sene olduğu gibi bu sene de Tatil dolayısı ile Çaykara Karaçam Mahallesinde tatil yapan Genel Sekreter Hacımüftüoğlu’na Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu tarafından sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk Başkanlığında 30 Haziran 2023 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarete Yaylaönü Muhtarı Yakup Toprak,Koldere Muhtarı Hüsnü Karataş,Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker katıldılar.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Muhtarlar Derneği tarafından yapım çalışması devam eden Çaykara Bayburt Devlet Yolunda Uzungöl bağlantı tüneli yapılması konusunda Genel Sekreter Hacımüftüoğlu’ndan destek talebinde bulunuldu.

Genel Sekreter Hacımüftüoğlu konunun takipçisi olacağını ve ilgili bağlantı yolunun programa alınması konusunda her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu görüşmede ayrıca Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de gerçekleştirilmesi planlanan Bordo Mavi Enerji isimli HES Projesinin yanlışlığı,bölge gerçekleri ile örtüşmediği,Projenin Turizm Merkezi Uzungöl ve Çaykara İlçesinin Turizmdeki marka değerine zarar vereceği,Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok başta olmak üzere Çaykara İlçesinin tüm oluşumları ile projeye karşı olduğu ifade edilldi ve projenin iptali konusunda Genel Sekreter Hacımüftüoğlu’ndan destek talebinde bulunuldu.

Genel Sekreter Hacımüftüoğlu ise bu çalışmanın da takipçisi olacağını ve imkanlar ölçüsünde Muhtarların bu çalışmasına da destek vereceğini ifade etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir