Çaykara'nın Muhtarları Ankara'da

Çaykara

Çaykara İlçesinde bulunan Muhtarlarda temsilci olarak seçilen 7 Muhtar 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Ankara’ya gittiler.

Çaykara İlçesinde bulunan Muhtarlarda temsilci olarak seçilen 7 Muhtar 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Ankara’ya gittiler.

19 Ekim Muhtarlar Günü için Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilecek olan Program için Çaykara İlçesinden Muhtarlar Derneği tarafından  temsilci olarak seçilen 2  muhtar ile 5 Mahalle Muhtarı  Ankara’ya gittiler.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Çaykara Muhtarlar Derneği tarafından   Temsilci olarak seçilen Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen ile Yeşilalan Mahallesi Muhtarı Yusuf Yılmaz ve Ankara'da yapılacak olan Muhtarlar Günü Programına katılmak üzere Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç,Demirkapı Muhtarı Naci Keleş,Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün,Şahinkaya Muhtarı Hüseyin Bayraktar ve  Ulucami Muhtarı İbrahim Üstün Çaykara İlçesini temsil etmek üzere Ankara’ya gittiler.

Çaykara Temsilcisi Muhtarlar diğer il ve ilçelerden seçilen muhtarlar ile birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Ankara’da Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde gerçekleştirilecek olan Muhtarlar buluşmasına katılacaklar.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Muhtarları Ankara'

İlginizi Çekebilir