Çaykara`nın Kurtuluşu Trabzon`da Kutlanacak

Çaykara`nın Kurtuluşu Trabzon`da Kutlanacak

Trabzon´da bulunan Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Çaykara ve Dernekpazarı´nın kurtuluşu için etkinlik gecesi düzenliyor.

Trabzon´da bulunan Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği, Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinin kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde ?KUCAKLAŞMA? adı altında gece düzenliyor.

Gece 24.02. 2018 Cumartesi akşamı saat 19:00´da Trabzon Pelitli beldesi hava alanı karşısı polis okulu yanında bulunan Trabzon´un en büyük salonlarından biri olan Yalıpark otel salonunda yemekli olarak düzenlenecektir. 

Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu, Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinin kurtuluşunu kutlamak, Birlik ve beraberliği sağlamak için günler öncesinde başlattığı yoğun çalışmalar tamamlandı.  

Geceye, Yöremizin sanatçıları ile Prof. Dr. Orhan Durgun yönetiminde Folklör gösterileri ile yöremize ait çeşitli horun gurupların yanında atışma türküler sergilenecek. /resimler/2018-2/16/2336436388922.jpg"TÜM HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ"

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan, Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Dr Ahmet Yaşar Zengin yaptığı açıklamada, " bu yıl Trabzon´da hemşerilerimiz ile Kucaklaşarak birlik ve beraberlik içinde kurtuluş etkinliği düzenlemek için yönetim olarak günler öncesinden başlattığımız çalışmalar son aşamaya geldi. Çaykara-Dernekpazarlı hemşerilerimiz ile Trabzon´un tüm bürokratını bir çatı altında buluşturarak bayram havasında yapacağımız, kurtuluş etkinliklerimizle aynı zamanda birlik ve beraberlik içinde Solaklı Vadisinin gücünü sergileyeceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla günler öncesinden bu etkinliğin çok güzel olması için çalıştık. İnşallah bu günümüzde tüm hemşerilerimiz salonu doldurarak mutlu günümüzü paylaşacaklardır. Tüm hemşerilerimiz  bu geceye davetlidir", dedi.

NOT: Biletleri Trabzon`da bulunan Dernek lokalinden temin edebilirsiniz./resimler/2018-2/16/2341045300257.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir