Çaykaralılar Derneğinden Anlamlı Yardım Ziyaretleri

Çaykaralılar Derneğinden Anlamlı Yardım Ziyaretleri

İstanbul Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği okulların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul  Kartal Topselvi´de bulunan Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma derneğinin Sosyal ve Kültürel etkinliklerin yanı sıra 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında dernek civarında bulunan okulların temizlik ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Dernek Başkanı Âdem Yıldız öncülüğünde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hayırsever işadamlarının katkılarıyla, Karta İlçesinden Fatih Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi, Emir Sencer Ortaokulu, Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlkokulu ve Atatürk İlkokulu ile Pendik İlçesinden, Öğretmen İbrahim Öztürk İlkokulu´na verilmek üzere 5 Adet 30 Kg Sıvı El sabunu, 5 Adet 30 Kg Genel Yüzey temizleyici, 5 Adet 30 Kg Ultra Çamaşır Suyu, 5 Adet 20 Kg Tuzruhu ve 2 Adet 30 Kg Cam temizleme maddelerini okullara teslim etti. 

Dernek Başkanı Adem Yıldız yaptığı açıklamada,? Hamdolsun verdiğimiz sözümüzü tuttuk. Çevremizde yer alan okullarımıza verilmek üzere dernek üyelerinden hayırseverin katkıları ile aldığımız temizlik maddelerini çeşitli okullara dağıttık. Maddi ve manevi katkıda bulunan tüm üyelerimize ve dağıtımda emeği geçen gençlik kolları üyelerimize canı gönülden teşekkür ederiz,?dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir