Çaykaralılar Ankara´da İftarda Buluştu!

Çaykaralılar Ankara´da İftarda Buluştu!

Ankara´da faaliyet gösteren, Çaykara İlçesi Solaklı Vadisi ve Mahalleleri Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma, Gençlik ve Spor Derneğinin düzenlediği iftar yemeğinde Çaykaralılar bir araya geldi

Ankara´da Faaliyet gösteren, Trabzon İli Çaykara İlçesi Solaklı Vadisi ve Mahalleleri Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma, Gençlik ve Spor Derneğinin 26 Haziran 2016 Pazar günü düzenlediği iftar yemeğinde Çaykaralılar bir araya geldi.

Dernek lokalinde verilen iftar yemeğine hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğinde konuşan Dernek Başkanı Aydın Demir ,? bu tür faaliyetlerin hemşerilerimizi bir araya getirmek için ramazan ayı büyük bir fırsat olduğunu, ramazan ayının manevi iklimini hemşerilerimizle birlikte yaşamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Yöre yemeklerinin iftarda ikram edildiğini, bu yemeklerin hemşerilerimizin evlerinde hazırlanması ve büyük bir dayanışma içerisinde yapıldığını ve ikram edildiğini belirtti. Bu durumunda ayrı bir mutluluk olduğunu, birlik ve beraberlik açısından son derece önemli olduğunu kaydetti. Kültürel değerlerin yaşaması ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha göstermesi açısından ramazan ayının da bir fırsat olduğunu kaydetti. Bu duygu ve düşüncelerle emeği geçen hemşerilerimize çok teşekkür ettiğini belirtti.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir