Çaykaralı Ömer Faruk Zengin Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Çaykaralı Ömer Faruk Zengin Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

İlçemiz Maraşlı Mahallesinden İstanbul’da ikamet eden Ömer Faruk Zengin İşyerinde uğramış olduğu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre alacak verecek hesabı yüzünden Ömer Faruk Zengin’in İstanbul Çekmeköy’de bulunan  işyerini basan borçlunun açmış olduğu ateş sonucu 3 İş Ortağı hayatını kaybetti.Ortaklardan bir tanesi olan Çaykara’lı hemşerimiz Ömer Faruk Zengin de saldırının olduğu iş yerinde hayatını kaybetti.

Olay saat 13.30 sıralarında Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 30 Ağustos Caddesi üzerinde bulunan bir hayvanat bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre otomobiliyle hayvanat bahçesine gelen Mustafa Ö., içeride bulunan ve aralarında alacak verecek tartışması olduğu iddia edilen kamuoyunda kendisini 'Metafizik Uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin ve O.Ö ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Mustafa Ö., Salih Memişoğlu, Ömer Faruk Zengin ile O.Ö’ye silahla ateş etti.

Şüpheli otomobiliyle olay yerinden kaçarken ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İçeride bulunan ziyaretçiler dışarı çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı O.Ö ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

33 Yaşında hayatını kaybeden Ömer Faruk Zengin’in genç yaşta hayatını kaybetmesi Maraşlı Mahallesini göz yaşlarına boğdu.

Merhum Ömer Faruk Zengin 10 mart 2021 Çarşamba Günü İstanbul Sarıgazi’de kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara Gündem Gazetesi olarak merhum Ömer Faruk Zengin’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Çekmeköy Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, saat 14.00 sıralarında Çatalmeşe Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde iş yeri sahibi Salih Memişoğlu ile şüpheli M.Ö. arasında meydana gelen olayda, Mustafa Ö. tarafından silahla ateş açıldığı anlatıldı.

Olayda Salih Memişoğlu ile ile Ömer Faruk Zengin'in hayatını kaybettiği, O.Ö'nün ise yaralandığı belirtilen açıklamada, "Yaralı O.Ö. 112 Acil sağlık ekiplerimizce ivedilikle hastaneye sevk edilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğünce olay yerinden kaçan şüpheli Mustafa Ö. isimli şahsı yakalamaya yönelik çalışma ve soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Milliyet



İlginizi Çekebilir