Çaykara'lı Başkan Baltacı'dan Çaykaraspor'a Spor Malzemesi Desteği

Çaykara

İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacıoğlu tarafından Çaykaraspor Altyapı Takımlarına Spor malzemesi desteği gerçekleştirildi.

Başkan Baltacı tarafından Çaykaraspor Altyapı takımlarında forma giyen 80 sporcu için şort,tişört,eşorfman takımı ve yağmurluktan oluşan spor malzemesi desteği gerçekleştirildi.Çaykaraspor Altyapı takımlarının maçlara çıkacakları formalarının da önümüzdeki günlerde Çaykara’da olması bekleniyor.Çaykara’lı Belediye Başkanı Baltacı’nın bu anlamlı katkısı ile Çaykaraspor Altyapı takımlarının hiçbir spor malzemesi ihtiyacı kalmamış oldu.

Arnavutköy Belediye Başkanı  Ahmet Haşim Baltacı tarafından gönderilen Spor Malzemeleri 6 Ekim 2022 Perşembe Günü Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un katıldıkları bir program ile sporculara dağıtıldı.

Spor Malzemesi dağıtım törenine Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Altyapı Takımları Anrtenörü Akif Kıroğlu ile sporcular katıldılar.

Programda bir konuşma yapan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçesinin Eğitim Öğretimdeki Akademik başarı ile Trabzon İlinde zirvede yer aldığını,Çaykaraspor’un katkıları ile bundan sonra sportif anlamda elde edilecek başarılar ile Akademik başarının pekiştirileceğini ifade etti.İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanımız ve Çaykara’lı hemşerimiz Ahmet Haşim Baltacı’nın Çaykara İlçesine sevdalı örnek ve farklı bir insan olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok,Her zaman ve her ortamda kendilerine her türlü katkıyı sunduğunu bu organizasyonda da öğrencilerimizin spor malzeme ihtiyaçlarını karşılayarak Çaykara İlçesine olan sevdasını bir kere daha ortaya koyduğunu,bu anlamda tüm Çaykara olarak kendilerine minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Çaykaraspor U-14,U 16 ve U-18 Altyapı Takımı oyuncukları spor malzemesi dağıtım töreninde Çaykaraspor Futbol Takımına olan destek v e katkılarından dolayı Çaykara’lı Hemşerimiz Arnavutköy Beklediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’ya teşekkür ettiler.

BALTACI HER ZAMAN ÇAYKARA’NIN YANINDA

İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı Çaykara İlçesine olan tutkusu ve sevdası ile tanınıyor.Çaykara İlçesi ile ilgili her etkinlik ve organizasyonun içerisinde aktif olarak yer almaya çalışan Başkan Ahmet Haşim Baltacı ayrıca Çaykara İlçesi ile ilgili gerçekleştirilen her türlü etkinlik ve organizasyonlara da destek ve katkı sağlıyor.

Eğitime ve spora düşkünlüğü ile bilinen Başkan Ahmet Haşim Baltacı Çaykara İlçesinin her alandatalep ve isteklerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmıyor.

AHMET HAŞİM BALTACI’YI TANIYALIM

İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Ahmet Haşim Baltacı’yı tanıyalım.

1965 yılında doğan A. Haşim Baltacı İlçemiz Yeşilalan Baltacılı Mahallesindendir..
1969 yılından itibaren Arnavutköy’de ikamet etmekte olan A. Haşim Baltacılı, ilkokulu Arnavutköy İlkokulu’nda, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.


İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümündeki kısmi eğitimin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel Yönetimler Bilim Dalı, Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Askerliğini 1991-92 yılları arasında, önce Ankara Polatlı Topçu Okulunda, ardından Hatay-Kırıkhan Endüstri Meslek Lisesi’nde Yedek Subay öğretmen olarak tamamladı.
Çeşitli konularda kurs ve seminerlere katılan A. Haşim Baltacı, iş hayatında; mühendislik, tekstil, gıda ve iletişim sektörlerinde işletme sahibi ve yönetici olarak çalıştı.
Birçok sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında aktif olarak yer aldı. Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde yönetici ve Belde Başkanlığı görevlerinde bulundu. AK Parti’nin kurulmasıyla birlikte, Arnavutköy Kurucu Belde Başkanı olarak görev aldı.
28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Arnavutköy Belde Belediye Başkanlığı’na seçildi. 29 Mart 2009’da tekrar seçilerek ilçe olan Arnavutköy’ün ilk Belediye Başkanı oldu. 30 Mart 2014’de yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde de tekrar Belediye Başkanı seçildi. Son yapılan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden tekrardan aday olarak seçimi kazandı.
A. Haşim BALTACI, evli ve beş çocuk babasıdır.

 



İlginizi Çekebilir