Çaykara'lı Ayşegül Aydın'a Gelin Gitti

Çaykara

Çaykara’lı Ayşegül Uygun ile Aydın’dan Caner Baysal 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü İlçemiz Saklıbahçe Düğün Salonunda gerçekleştirilen Kına töreni ile evliliğe ilk adımlarını atmış oldular.

Çaykara’lı Ayşegül Uygun ile Aydın’dan Caner Baysal 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü İlçemiz Saklıbahçe Düğün Salonunda gerçekleştirilen  Kına töreni ile evliliğe ilk adımlarını atmış oldular.

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri ise 15 Ağustos 2020 Cumartesi akşamı Aydın ‘da gerçekleştirilecek.

Çaykara İlçesinde esnaflık yapan Mehmet Uygun’un kızı Ayşegül ile Caner Baysal’ın düğün töreni tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit 19) salgın hastalığı ve Pandemi süreci dolayısı ile sınırlı katılım ile gerçekleştirildi.

Maskeli bir şekilde ve Sosyal Mesafe kuralına uygun bir ortamda gerçekleştirilen Kına  törenine Aydın’dan gelen misafirler de katıldılar.

Yöresel Sanatçılar Erol Akyüz ve İlhan Hoca’nın sahne aldığı düğün töreninde sosyal mesafe kuralına uygun olarak düğün töreni gerçekleştirildi.

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle Takı Töreninde Sosyal mesafeye dikkat edildi yakaya kesinlikle takı takılmadı.Misafirler Gelin  ve damadın 2 metre  önüne konan sepete takılarını koydular,gelin ve damadı karşıdan tebrik ederek takılarını taktılar.

SİNAN SAMİ ÇAYKARA’DA

Çaykara İlçesinin Ulusal Müzik Dünyasına kazandırdığı Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Sinan Sami genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Sanatçı Sinan Sami okuduğu birbirinden güzel türküleri ile davetlilere unutamayacakları muhteşem dakikalar yaşattı

AYDIN OYUN HAVALARI BÜYÜLEDİ

Aydın’dan gelen misafirler tarafından sosyal mesafe kuralına uygun olarak oynanan birbirinden güzel Aydın oyun havaları davetliler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

DAMAT’TAN ZEYBEK VE AYDIN HAVASI

Damat Caner Baysal tarafından oynanan zeybek oyunu ve Aydın Oyun havası davetliler tarafından çok beğenildi ve ayakta izlendi.     

AYŞEGÜL TESTİYİ KIRDI

Kına töreninde Gelin Ayşegül Uygun tarafından testinin kırılması genç kızlar tarafından ilgi ile izlendi.

KINA TÖRENİ BÜYÜLEDİ

Genç kızlar tarafından Gelin Ayşegül Uygun için hazırlanan Kına Yakma töreni mükemmel görüntülerin ortaya çıkmasına vesile oldu.Mum ışıkları eşliğinde mükemmel görsel efektler ile salona davet edilen Ayşegül Uygun’un kınası genç kızlar tarafından yakıldı.

TEBRİKLER

Çaykara Gündem ailesi olarak Ayşegül & Caner Baysal çiftini tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Ayşegül Aydın' Gelin Gitti

İlginizi Çekebilir