Çaykaralı İsmail Şahin Doçent Unvanı Aldı

Çaykaralı İsmail Şahin Doçent Unvanı Aldı

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Çaykaralı İsmail Şahin Doçent oldu..

Gazi Üniversitesi  Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği bölümünde 2012 yılından beri Yardımcı Doçent olarak görev yapan Çaykara Baltacılı Mahallesinden gazetemiz köşe yazarı İsmail Şahin Doçent oldu. 

Çaykara Gündem Gazetesi Yönetimi olarak Doç. Dr. İsmail Şahin hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz. /resimler/2015-9/27/2226355354935.jpgDoç. Dr. İsmail ŞAHİN kimdir?

1971 yılında Çaykara´nın Baltacılı Köyünde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Kırıkkale´de tamamladı. 1991 yılında Akdeniz Üniversitesi Burdur Meslek Yüksekokulu´ndan, 1997 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi´nden mezun oldu. 1998-1999 yılları arasında Samsun´da öğretmenlik yaptı. 1999 yılında Gazi Üniversitesi´ne geçti. 2001 yılında Yüksek Lisans, 2008 yılında Doktora eğitimini tamamladı. 2009 yılında aynı üniversitede Teknik Eğitim Fakültesi´ne Yardımcı Doçent olarak atanmıştır. Şahin 2010 yılında Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği ve akabinde 2012 yılında Endüstriyel Tasarım Mühendisliği bölümüne Yardımcı Doçent olarak atanmıştır. İsmail Şahin Eylül 2015 yılında Makine Mühendisliği alanında Doçent unvanını almıştır.

Yurt içi ve yurt dışı akademik dergilerde pek çok bilimsel yayını bulunan İsmail ŞAHİN çok sayıda Ulusal ve Uluslararası projede görev yaptı. Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcılığı ve Bilişim Enstitüsü Müdür yardımcılığı görevlerinde bulunan Şahin halen Gazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Bilimsel çalışmalarının yanında öğrencilik yıllarından bu yana çeşitli gazete ve dergilerde sosyal meselelerle ilgili köşe yazıları yazan Şahin, kuruluşundan bu yana gazetemizde ve ulusal ölçekte yayın yapan Yeniçağ gazetesinde köşe yazıları yazmaktadır. Doç. Dr. İsmail Şahin evli ve iki çocuk babasıdır. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir