Çaykaralı İşadamı Basınla Bir Araya Geldi

Çaykaralı İşadamı Basınla Bir Araya Geldi

Çaykaralı İşadamı Ali Kemal Aydın İzmit Gebze´de bölge basınıyla bir araya geldi.

Çaykaralı işadamı Ali Kemal Aydın hizmet verdiği İzmit Gebze´de bölge basınıyla bir araya geldi. Gebze´den aldıklarını artık geri vermek istediğini belirten Aydın, bunun da yolunun siyasetten geçtiğini ve artık siyasete katılacağını söyledi. Aydın, basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında ileriye yönelik düşüncelerini açıkladı. 

Ali Kemal Aydın basınla bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, ".13 yıldır geleneksel olarak süren sohbet ve istişare süreçlerinde siz değerli arkadaşlarımla zaman zaman arz ve talep üzerine bir araya gelmekteyiz. Bugün bizi bir araya toplayan Gebze´mize ve çevre ilçelerimize bir bütünlük içinde bakmamız gerektiği düşüncesindeyim. Gebze Türkiye Cumhuriyeti´nde artı ve eksi özelliği güzelliği ile her manada her konuda il olması gerekip ilçe statüsünde bırakılmış örneği olmayan çok özel istisna değerimizdir.

Bu konumunun çok özel şekilde araştırılması gerektiği kanaatindeyim. Gebze´miz eğitim sağlık ve emniyet açısından nerede olduğuna bakılarak doğru ve sağlıklı bir çalışma sonucu olması gereken konuma getirilmelidir. Kocaeli yarımadasının stratejik öneminden dolayı Gebze´mizin ayrıcalıklı konumu ve değeri olduğu düşüncesindeyim. Bu özelliğin ve güzelliğin ülke ve Gebzelilik bilinci ile hareket ederek kendimizi sorgulayarak kendimize sahip çıkması gerektiği düşüncesindeyim. Bundan sebeptir ki uzun süredir siyaset iş dünyası sivil toplum kuruluş temsilcilerin ve halkımız ile düzenli bir şekilde istişare ediyorum./resimler/2018-1/21/1202377241960.jpg?SİYASETE ATILMA KARARI ALDIM?

Yaptığım bu istişareler sonucunda şehrin sorunlarının çözümünde siyaset aracının olmazsa olmazı olduğuna kanaat getirdim. Bu güne kadar sürmüş olduğum mücadelemin daha elzem ve daha somut bir hale dönüştürmek için siyasete aktif olarak katılma kararı almış bulunmaktayım. 

Hiçbir maddi beklenti, koltuk ve makam hırsı olmadan öncelikle Gebze´mizin ve ülkemizin sorunlarını meclise taşımak çözüm yolu aramak adına bu yola çıkıyorum. Çıkmış olduğum bu yolda ki tek gayem Gebze´mizin hak ettiği değeri kazanabilmesine vesile olmaktır. Unutmamak gerekir ki her şeyde olduğu gibi siyasette bir ekip işidir. Temel hayat felsefelerimden olan ben değil biz düşüncesi ile Gebze´mizi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve sorunlarını çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Merhum Aleattin Kurt´un açmış olduğu ufuktan ilerleyerek siz varsanız biz varız inancı ile bizde başaracağız." sözlerine yer verdi./resimler/2018-1/21/1203037555022.jpg 



ALİ KEMAL AYDIN
21.01.2018 16:38:53
Duyarlılığınıza bilgilendirme çalışmanıza sonsuz teşekkürler. SELAMLAR - SEVGİLER....

Ali Kemal AYDIN
23.11.2020 21:07:37
Sevgili caykaragundem.com. Camiası duyarlılığınıza düşünce ve bilgi paylaşımına vesile olma ayrıcalığınızdan dolayı SİZ güzelliklerimize TEŞEKKÜRLER… SİZ varsanız BİZ varız… SELAMLAR – SEVGİLER….....

Ali Kemal Aydın
6.01.2021 22:36:14
Düşünce ve Bilgi Paylaşımınıza sonsuz TEŞEKKÜRLER... SİZ varsanız BİZ varız... SELAMLAR - SEVGİLER......

İlginizi Çekebilir