Çaykara´lı Genç Yoğun Bakımda

Çaykara´lı Genç Yoğun Bakımda

Çaykara´lı Genç Yoğun Bakım´da.Aslen Çaykara´lı olan ve İstanbul´da yaşayan Emre Cihan geçirdiği motorsiklet kazası sonrasında yoğun bakıma alındı.

Aslen Çaykara´lı olan ve İstanbul´da yaşayan Emre Cihan geçirdiği motorsiklet kazası sonrasında yoğun bakıma alındı.

Edinilen Bilgiye göre 1 hafta önce İstanbul´da Motorsikleti ile seyir halinde iken Kırmızı ışıkta duran Emre Cihan Arkadan gelen Alkollü bir sürücünün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Derhal Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Emre Cihan´a yapılan tedavi bir hafta sonunda sonuç vermeye başladı. İlk günlerde solunum cihazına bağlanan ve kendi başına solunum yapamayan Emre Cihan artık kendi başına solunum yapabiliyor.

Yoğun Bakımdaki tedavisi olumlu yönde devam eden Genç Emre Cihan ile ilgili daha güzel haberleri paylaşmayı umut ediyoruz.

Hastanede yaşam Mücadelesi veren Genç Emre Cihan İlçemiz Uzungöl Filak Mahallemizden Fatma Uçan (Cihan) Ablamızın oğludur.

Çaykara Gündem Ailesi olarak henüz hayatının baharında 20 yaşında talihsiz bir kaza geçiren Sevgili Emre Cihan Kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bir an önce sağlığına kavuşarak yeniden aramıza dönmesini temenni ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Genç Yoğun Bakımda

İlginizi Çekebilir