Çaykaralı Genç Yaşam Mücadelesi veriyor!

Çaykaralı Genç Yaşam Mücadelesi veriyor!

Trabzon´da denize giren Çaykaralı İlhan Sargın yaşam mücadelesi veriyor.

BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN ÇAYKARALI GENÇ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

İlçemiz Karaçam Mahallesinden, Trabzon´da ikamet eden 24 yaşındaki İlhan Sargın, dün saat 15 sularında, Trabzon Yalınçak Mevkii´nde Plajda arkadaşlarıyla beraber yüzerken bilinmeyen nedenden dolayı gözlerden kayboldu. Plajın kalabalık olmasına rağmen denizde kaybolduğunu hiç kimse görmedi. Yaklaşık bir saat sonra denizde yüzen bir vatandaşın denizin içinde suyun altında bir kişiyi gördüm demesi üzerine hemen çevredekilerden yardım istedi. 

Denizin dibinden çıkartılan İlhan Sargın´a plaj doktoru tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Bu arada 112 acil servisi aranarak yardım istendi. Bir saat sonra olay yerine gelen ambülânsla, Sargın, Karadeniz Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisine alınan gencin alınan ilk bilgilere göre yaklaşık bir saat boyunca dinizin altında kaldığı ve beyine oksijen gitmediği için durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

Olayın duyulması üzerine hastaneye akın eden Sargın´ın ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.  

Çaykara Gündem Gazetesi olarak İlhan Sargın´a Allah´tan acil şifalar diler, ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir