Çaykaralı Damat 61 Kez Evet Dedi!

Çaykaralı Damat 61 Kez Evet Dedi!

Çaykaralı İstanbul Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik kolları eski başkanı Korkut yılmaz Ayaz Bekârlığa veda gecesinde sürpriz bir çıkışla 61 kez evet dedi.

Çaykara Nufusuna kayıtlı olan ve uzun yıllardır istanbul´da yaşayan Hemşerimiz sivil toplum kuruluşlarının gençlikten sorumlu saygın isimlerinde biri olan Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik kolları eski başkanı Korkut yılmaz Ayaz Bekarlığa veda gecesinde süpriz bir cıkışla 61 kez evet dedi.

Bir süre önce hayatına yeni bir sayfa acarak sinoplulra enişte olan Korkut Yılmaz Ayaz gectiğimiz pazar günü beylikdüzü ışıldak kültür sarayında Hatice Yılmaz ile yeni bir hayata altmış bir kez evet dedi...

Ayaz´ı bu mutlu gününde dostları ve sevenleri yalnız bırakmazken Cifttin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu...Salonu dolduran davetliler genç ciftlerin mutluluklarına şahit olurken  Kemencenin sesi ile kendilerinide sahnede buldular. Davete renk katanlar arasında sivil toplum kuruluşunun mimarlarında eski TDF disiplin kurulu üyesi ve aynı zamanda BMD Birleşik makililer derneği başkanı idris Türk.Kuzey yıldızı Trabzonspor taraftarları Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz.Trabzon dernekleri federasyonu gençlik kolları başkanı  Abdulkadir Meriç. eski yöneticilrden Emirhan Cağrı Turan. Ali Cihan Akgül ve davetliler vardı.

Bu özel geceye karadenizin sevilen seslerinden  sanatcı Sinan Sami sahnede yerini alarak söylediği birbirinen güzel tüküler ile davetlileri doyasıya eğlendirdi.Genç Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz..

Kaynak:Taka Medya



Anahtar Kelimeler: Çaykaralı Damat Evet Dedi
ALİ KEMAL AYDIN
11.10.2017 01:37:41
Sevgili Kemal ÇUMAN öncelikle Paylaşılmayan BİLGİ bilgi değildir. Aynı şekilde paylaşılmayan SEVGİ sevgi değildir. Düşüncesinde yaşamıyla bütünleşmeye çalışan bir kişilik olduğumu ifade edebilirim. Siyaset üstü bir kişilik ve kimlik olarak hayatımı sürdürmeye çalışmaktayım. Bir birimizin doğrularını doğruluklarını takdir edebilmek ayrıcalık ve erdemliliktir. Aynı şekilde yanlışlarına yanlışlıklarına yapıcı eleştiri yapabilmek ve öneride bulunabilmek ayrıcalık ve erdemliliktir. Genel manada BEN değil BİZ mantığı ile hareket edebilmek ayrıcalıktır. Bu ifadem TİCARET ? SİYASET ve GENEL yaşam için geçerli olduğu ifade edebilirim. Tatmayan bilemez. SELAMLAR - SEVGİLER?? +www.alikemalaydin.com +info@alikemalaydin.com +alikemalaydin@gebzearcelik.com

İlginizi Çekebilir