Çaykara´dan Sosyal Etkinlik Yağmuru

Çaykara´dan Sosyal Etkinlik Yağmuru

Eğitim Öğretim Alanında Trabzon İlimizde Zirvede yer alan Çaykara İlçesi Sosyal,Kültürel ve Sportif Etkinlikler anlamında da birbirinden güzel etkinliklerin altına imza atıyor.

Eğitim Öğretim Alanında Trabzon İlimizde Zirvede yer alan Çaykara İlçesi Sosyal,Kültürel ve Sportif Etkinlikler anlamında da birbirinden güzel etkinliklerin altına imza atıyor.

Eğitim Öğretimdeki Akademik Başarının Sosyal ve Kültürel Etkinlikler ile Desteklenerek Öğrencilerimizin Ruhsal ve Fiziksel olarsak da Sağlıklı gelişebilmeleri için Çaykara İlçemizde bulunan Tüm Okullarımızda Okul Yöneticileri ve Öğretmenler tarafından bir çok etkinlik organize ediliyor.

/resimler/2019-10/21/1246084050578.jpgHer Hafta onlarca etkinlik ve Organizasyon gerçekleştiriliyor Hem Okullarımızda hem de İlçe Milli Eğitim´de

Hafta Sonları Genel olarak Öğrencilerimizin Sosyal ve kültürel Aktivitelerine ayrılmış durumda Çaykara İlçemizde?

Sadece son üç günde Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen Etkinlikler:

KAYMAKAM ÇİĞDEM VE BAŞKAN TOK´A TEŞEKKÜR

Çaykara İlçemizde Öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen bu Organizasyonların tamamı  Çaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un Organizasyonları ile gerçekleştirildi.

Her zaman ve her oluşumda Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin yanında yer alan ve onlara her ortamda büyük bir destek veren Çaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´e ve Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a Çaykara Halkı olarak teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.

CUMA GÜNÜ  SİNEMA VE TİYATROYA

19 Ekim Cuma Günü Çaykara İlçemizden yaklaşık 200 Öğrenci Trabzon İlimizdeki çeşitli Sinema ve Tiyatro´ya  getirilerek vizyondaki filmleri ve Tiyatro Oyununu izlemeleri sağlandı./resimler/2019-10/21/1247369520984.jpgİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Organize edilen Sinema Etkinliğinde Öğretmen Arkadaşlarımız da Öğrencilerimize eşlik ettiler.

CUMARTESİ GÜNÜ MAÇA

Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin Trabzon İlimizin Sembolü haline gelen Trabzonspor´umuza destekleri de her zaman olduğu gibi devam ediyor.

Daha önceki senelerde maçlara katılım ve destekleri ile Trabzon Sporumuza güç ve cesaret veren Öğretmen ve Öğrencilerimiz bu desteklerini ŞAMPİYONLUK senemiz 2019-2020 sezonunda artarak sürdürüyor.

Trabzon Spor Futbol Takımımızın 19 Ekim 2019 Cumartesi   akşamı Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynadığı Cemil Usta Sezonu 8. Hafta Müsabakasında Takımımıza Destek verdiler.

Trabzonspor´umuzun attığı 4 gol ve aldığı farklı galibiyet ile sevinç yumağına dönen öğrencilerimiz hem dinlenerek hem takımımıza destek vererek hem de un utamayacakları muhteşem bir gün yaşayarak evlerine dönmenin mutluluğunu yaşadılar.

PAZAR GÜNÜ SPOR ZAMANI

20 Ekim Pazar Günü Öğrencilerimiz için Spor zamanı?Her Hafta Pazar Günü olduğu gibi 20 Ekim Pazar Günü de Öğrencilerimiz çeşitli alanlarda Spor Yaparak hem dinlenme hem de yeteneklerini geliştirme imkanına sahip oldular.

Okullarımızda Öğretmen arkadaşlarımızın gerçekleştirmiş oldukları Yetenek Tarama Testleri sonucunda öğrencilerimiz çeşitli alanlara yönlendirildiler.

YÜZME HAVUZU ÇAYKARA´YI BEKLİYOR

Öğrencilerimizin bir bölümü Of Kapalı Spor Salonu Yüzme Havuzunun yolunu tuttu Pazar Günü.Profesyonel Yüzme Hocalarımızın Rehberliğinde hem yüzmeyi öğrendiler hem de muhteşem bir Pazar Günü geçirdiler.

FUTBOL VE ATLETİZM ÇAYKARA İLÇE STADYUMUNDA

Öğretmen Arkadaşlarımız tarafından Futbol ve Atletizm alanlarına yönlendirilen öğrencilerimiz hafta içi gerçekleştirmiş oldukları çalışmalara hafta sonu da devam ettiler./resimler/2019-10/21/1249487336066.jpgYüzlerce Öğrencimiz Profesyonel Öğretmenler tarafından eğitilerek hem yeteneklerini geliştirmeleri sağlandı hem de gönüllerince muhteşem bir Pazar günü geçirmeleri sağlanmış oldu.

TEŞEKKÜRLER DERNEKPAZARI GENÇLİK MERKEZİ

Voleybol,Basketbol,Masa Tenisi,Hentbol gibi alanlara yönlendirilen öğrencilerimiz ise her Pazar olduğu gibi 20 Ekim Pazar Günü de Dernekpazarı Gençlik Merkezinin yolunu tuttu?

Hafta içi de bir çok etkinlikte öğrencilerimizin hizmetine sunulan Dernekpazarı Gençlik Merkezi muhteşem altyapısı ile adeta göz kamaştırıyor./resimler/2019-10/21/1250201086822.jpgÖğrencilerimiz Profesyonel Öğretmenlerin Rehberliğinde Muhteşem bir Pazar günü daha yaşamış olmanın mutluluğu ilke döndüler evlerine?/resimler/2019-10/21/1250587493688.jpgÇAYKARA BUNUN İÇİN ZİRVEDE

Her zaman söyleriz?Eğitimde elde edilen hiçbir  başarı tesadüf değildir.Elde edilen her başarının arkasında büyük bir emek,özveri ve fedakarlık yer almaktadır.

Dışarıdan bakıldığı zaman sanki şöyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.

Çaykara İlçesi Öğrencilere sürekli Kurs verilen bir İlçe?

Oysa gerçekler çok farklı?

Kurs Akademik başarının sadece küçük bir parçası.

Çaykara İlçesinde Esas başarılan şey ise Çocuğumuzun Dünyasını paylaşmak?

Başta Çaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çğidem,Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali,Okul Yöneticileri ve Öğretmenlerimiz Çocuklarımızın Dünyasında AKTİF olarak yer alabilmek için yoğun birt çalışmanın içerisinde yer alıyorlar.

Yeri Geliyor Kitap Fuarı ile buluşuyor Öğrencilerimiz?

Yeri geliyor Çanakkale´nin yolunu tutarak Tarihimizde Muhteşem bir yolculuğa çıkıyorlar?

An Geliyor Sinemanın yolunu tutuyotr öğrencilerimiz?

An geliyor Muhteşem bir Tiyatroya tanıklık ediyorlar?

Ve de değişik Spor alanlarında Sporun her dalına yönlendiriliyor öğrencilerimiz tabi ki yetenekleri doğrultusunda.

Tabi ki doğa da unutulmuyor Çaykara İlçemizde?Değişik Dönemlerde gerçekleştirilen değişik Organizasyonlar ile Çaykara İlçemizin Doğal Güzellikleri ile buluşmaları sağlanıyor Çaykara İlçemizde.

İşte bunun için eğitimde lider ilçe Çaykara?

Haber: Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir