Çaykara'da Sellim Cafe Restaurant'ta Şenlik Tadında Müzik Programı

Çaykara

Çaykara ilçesinin yeni Müzik mekanlarından olan Sellim Cafe Restaurant’ta Şenlik Organizasyonu tadında bir müzik eğlence programı gerçekleştiriliyor.

Çaykara ilçesinin yeni Müzik mekanlarından olan Sellim Cafe Restaurant’ta Şenlik Organizasyonu tadında bir müzik eğlence programı gerçekleştiriliyor.

Sanatçı Cengiz Selimoğlu yönetiminde Müzikseverlerin Çaykara İlçesindeki yeni mekanı olan Sellim Cafe Restaurant’ta her hafta gerçekleştirilen Müzik eğlence programlarına bir yenisi ekleniyor.

16 Ağustos 2023 Çarşamba akşamı saat 21.00’da  gerçekleştirilecek olan Müzik Eğlence programında Karadeniz Müziğinin birbirinden değerli isimleri Çaykara İlçesi ile buluşacak.

Karadeniz Müziği ve kemençe söz konusu olduğu zaman kemençe alanında ülkemizin en büyük Kemençe Üstatlarından olan ve Karadeniz Müziğinin belki de tüm sanatçıları ile birlikte sahne alan Çaykara İlçesinin Ulusal Müzik Dünyasındaki başarılı Sanatçısı Tahsin Terzi gecede muhteşem kemençesi ile hayranlarına müzik dolu bir akşam yaşatacak.

Çaykara İlçesinin en önemli Müzik entrünmanı olan Kaval Entrünmanını Ulusal ve Uluslar arası Müzik Dünyasında çok büyük bir başarı ile temsil eden,bu alanda Çaykara İlçesinin gurur kaynağı olan,Devlet Sanatçısı Çaykara’lı Kerim Aydın,gecede muhteşem kaval Entrünmanı ile hayranlarına unutamayacakları bir akşam yaşatacak.

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini büyük bir başarı ile temsil eden Trabzon’lu Sanatçımız Beşköylü Adem her zaman olduğu gibi yine birbirinden güzel türküleri ve muhteşem sahne performansı ile Müzik severler ile buluşacak.

Ulusal Müzik Dünyasında Trabzon İlimizin ve Çaykara İlçesinin gurur Kaynağı,Karadeniz Müziğinin sevilen ismi,mekanın ev sahibi Çaykara’lı Sanatçımız Cengiz Selimoğlu ise yine her zaman olduğu gibi duygu yüklü türküleri ve muhteşem sahne performansı ile hayranlarına unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşatacak.



İlginizi Çekebilir