Çaykara'da Seçim Sonrasında Açık Hava Konseri

Çaykara

Çaykara İlçesinde Seçim Sonrasında Açık Hava Konseri gerçekleştirildi.

 Çaykara İlçesinde Seçim Sonrasında Açık Hava Konseri gerçekleştirildi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile isminin açıklanmasını istemeyen gönüllü bir İş Adamı tarafından ortak olarak gerçekleştirilen ve Organizasyonunun Sanatçı Turan Kanberoğlu tarafından 29 Mayıs 2023 akşamı Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen Açık Hava Konseri yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Açık Hava Konserine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri Seyfullah Kaya ve İrfan Ayal,AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,AK Parti Çaykara Organizasyon Sorumlusu Sümeyye Bulut ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Coşkulu bir şekilde ve Şenlik havasında gerçekleştirilen Açık Hava Şenliğinde Çaykara insanı Stadyumu doldurarak organizasyona çok yoğun bir katılım sağladı.

Açık Hava Şenliğinde bir selamlama konuşması gerçekleştiren Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok aylardır Seçim yoğunluğu sebebi ile dinlenemediklerini bu akşam ise Çaykara Halkı ile birlikte dinlenme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Seçimlerde vatandaşlarımızın tercihlerini net bir şekilde ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Tok Cumhurbaşkanlığı Mühürünün yeniden işin ehline verildiğini ve insanımızın tercihini istikrardan yana koyarak Türkiye Yüzyılında tercihini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan lehinde kullandığını sözlerine ekledi.

Gerçekleştirmiş oldukları Açık Hava Konserine Çaykara Halkının göstermiş oldukları yoğun ilginin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok,bundan sonra belirli periyotlar ile bu organizasyonları gerçekleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Sahne ekibinde Turan Kanberoğlu ve Evren Dilaver’in yer aldığı Açık Hava Konserinde Karadeniz Müziğinin önemli isimleri Yakup Atalay,Adem Ekiz ve Ahmet Karaca sahne alarak Çaykara insanına muhteşem bir akşam yaşattılar.

Horon ve eğlencenin tavan yaptığı Çaykara Açık Hava Konseri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

KAYNAK:AA



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Seçim Sonrasında Konseri

İlginizi Çekebilir