Çaykara'da MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocaklarından Okullara Öğretmenler Günü Ziyaretleri

Çaykara

Çaykara'da MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocaklarından Okullara Öğretmenler Günü Ziyaretleri gerçekleştirildi.

Trabzon Çaykara MHP İlçe Teşkilatı ve Çaykara Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Çaykara İlçesinde bulunan okullar ziyaret edilerek öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlandı. 

MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Ülkü Ocakları Çaykara İlçe Başkanlığı ekipleri Çaykara İlçesinde bulunan tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerin öğretmenler Gününü kutladılar. 

Ziyaret esnasında Öğretmenlere çocuklarımız için vermiş oldukları büyük emeklerden dolayı teşekkür eden Başkan Öksüz ve Ülkü Ocakları ekibi ayrıca çeşitli hediye takdimleri ile öğretmenlerin bu mutlu günlerini kutladılar. 

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz 24 Kasım Öğretmenller günü ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 

Başkan Öksüz açıklamalarında şu ifadelere yer verdi. 

MHP Çaykara İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Çayykara İlçe Başkanlığı olarak her zaman yanlarında durmaktan çok büyük bir onur duyduğumuz Geleceğimizin İnsan Mühendisleri öğretmenlerimizi okullarında ziyaret ederek bu özel günlerini kutladık. 

Büyük özveri ve fedakârlık göstererek gelecek nesillerin yetiştirilmesinde rol oynayan öğretmenlik mesleğinin önemi her türlü takdirin üstündedir. 

Öğretmenlik emek, mücadele, özveri, sabır, sevgi, saygı, hoşgörü isteyen kıymetli ve onurlu bir meslektir. Evlatlarımızın yetiştirilmesinde büyük katkıları olan öğretmenlerimize minnettarız. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, emekli olmuş öğretmenlerimize uzun ömürler diliyor, görev başında şehit düşen ve hayatını kaybetmiş öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. 



İlginizi Çekebilir