Çaykara'da Mehmet Refik İle Serpil'den Ömürlük İmza

Çaykara

İlçemiz Çambaşı Mahallesinden Mehmet Refik Sezer ile Adana’dan Serpil Türkmen dillere destan bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

14 Ağustos 2022 Pazar Günü Çaykara El Şahan Tesislerinde gerçekleştirilen Düğün töreni yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

İlçemiz Çambaşı Mahallesi Muhtarı Sabahattin Sezer’in yakışıklı oğlu Mehmet Refik ile Adana’dan dünyalar güzeli Serpil Türkmen’in düğün törenleri hem protokol hem de vatandaş katılım açısından çok yoğun geçti.

PROTOKOL’DEN YOĞUN İLGİ

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Muhtarlar yoğun bir ilgi gösterdiler.Yaylaönü Muhtarı Yakup Toprak,Çayıroba Muhtarı Remzi Gündoğdu,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Demirli Muhtarı Mustafa Ayaz,Köseli Muhtarı Mustafa Özen,Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,Koldere Muhtarı Hüsnü Karataş,Baltacılı Muhtarı Dursun Ali Baltacı,Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker genç çiftlerin düğün törenlerine katılarak Muhtar Sezer’in tatlı heyecanına ortak oldular.

RESMİ NİKAH TÖRENİ

Genç öçiftlerin Resmi Nikahları salonda kıyıldı.Gelinin Nikah şahitliği Üfeyla Elgin tarafından yapılırken,damadın nikah şahitliğini ise Havva Akgöynük yaptı.Genç Çiftlerin resmi nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.Resmi Nikah töreninin ardından evlilik cüzdanı Başkan Tok tarafından gelin Serpil Sezer’e takdim edildi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri hem tebrik ettiler hem de mutluluklarına tanıklık ettiler.

KERİM AYDIN HORONA DOYURDU

Genç çiftlerin düğün törenlerinde kaval üstadı Kerim Aydın sahne aldı.Kaval entrünmanını Türkiye’ye ve Dünyaya sevdiren isim,Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil eden Devlet Sanatçısı Kerim Aydın her zamanki gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile hayranlarına unutamayacakları bir akşam yaşattı.

YAKUP ATALAY COŞTURDU

Karadeniz Müziğinin güçlü isimlerinden Yakup Atalay genç çiftlerin Düğün törenlerinde sahne aldı.Her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile programını gerçekleştiren Sanatçı Yakup Atalay düğün törenine katılan misafirleri eğlenceye ve horona doyurdu.

Genç çiftlerin düğün törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı,en güzel ve en doğru kararlarını alan Mehmet Refik & Serpil Sezer  çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Mehmet Refik Serpil' Ömürlük

İlginizi Çekebilir