Çaykara'da Korkutan Yangın

Çaykara

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinde meydana gelen yangında Zekai Altuncu’ya ait 4 katlı bir ev tamamen kullanılmaz hale geldi

Edinilen bilgiye göre 13 Ağustos 2021 Cuma Günü saat 18.30 sıralarında  Şahinkaya Maltepe Küme Evler mevkiinde Zekai Altuncu’ya ait 4 katlı evde henüz belirlenemeyen bir sebep ile yangın çıktı.Yangın anında evde olan Zekai Altuncu ve ailesi komşuların haber vermesi üzerine evden çıktı.

Yangının haber verilmesinin hemen ardından Çaykara Belediyesi İtfaiye ekipleri,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri ve vatandaşlar yangına anında müdahale ettiler. Yaklaşık 1 saatlik bir çalışmanın ardından yangın başka evlere sıçramadan söndürüldü.Yangında can ve mal kaybı olmazken Yangında evin dördüncü katı eşyaları ile birlikte tamamen yandı ve diğer katlarda da çok önemli hasar meydana geldi.

Haberimiz yayına hazırlandığı sırada Çaykara Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından binada soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangında evi yanan Zekai Altuncu'nun İstanbul'dan köyüne dönerek evi yeni yaptırdığı öğrenildi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Korkutan Yangın

İlginizi Çekebilir