Çaykara'da Kaymakam Gürdal Erbek Tarafından Şehit Mezarı Yeniden Yaptırıldı.

Çaykara

Çaykara İlçesinde Kaymakam Gürdal Erbek Tarafından Şehit Mezarı Yeniden Yaptırıldı.

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Kaymakam Gürdal Erbek tarafından Jandarma Komando Onbaşı Bülent Dinç’in  mezarı yeniden yaptırıldı.

21 Mayıs 1997 tarihinde Batman’da Garzan Petrol Üretim sahasını korumakla görevli tim ile bölücü terör örgütü arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Bülent Dinç’in Çaykara Çambaşı Mahallesinde bulunan mezarı Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek tarafından yeniden yaptırıldı.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin ve İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,8 Ocak 2024 Pazartesi günü yapımı tamamlanan Şehit Jandarma Komando Onbaşı Bülent Dinç’in kabrini ziyaret ederek Şehitlerimiz için dua yaptılar.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek  yaptığı açıklamada Vatanımız, Milletimiz, Millî değerlerimiz uğruna canını feda eden Şehidimizin ebedî istirahatgâhını onlara yakışır hale getirmek üzere İlçemiz Çambaşı Mahallesinde bulunan Şehidimiz Bülent Dinç’e ait mezarımız yenilendi.Tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor,Aziz Hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz ifadelerini kullandı.



İlginizi Çekebilir