Çaykara'da Kariyer Günleri Etkinlikleri Devam Ediyor

Çaykara

Çaykara Cumhuriyet Savcıları Ümit Banu Uzun ve Cihat Özer Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile buluştu.

Çaykara Anadolu Lisesi  tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinlikleri devam ediyor. Çaykara Cumhuriyet Savcıları Ümit Banu Uzun ile Cihat Özer  Öğrenciler ile buluştu. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile buluştu. Geçtiğimiz hafta Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile buluşmuştu.

12.Sınıf Öğrencilerine Meslekleri tanıtma ve Üniversite Sınavlarında sağlıklı tercih yapmalarını sağlamak amacı ile Çaykara Anadolu Lisesi  tarafından gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinliklerinde her hafta farklı meslek gruplarından işlerinde uzmanlaşmış kişiler öğrenciler ile buluşturularak öğrencilerin sağlıklı tercih yapmaları hedefleniyor.

Organizasyonun 2022 Yılı Mart Ayı etkinliğinde Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok öğrenciler ile buluşmuştu.Çaykara Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler yoğun bir ilgi göstermişti.

Etkinliğin ikinci buluşmasında ise Çaykara Cumhuriyet Savcıları Ümit Banu Uzun ve Cihat Özer öğrenciler ile buluştu.

Etkinlikte Çaykara Cumhuriyet Savcıları Ümit Banu Uzun ve Cihat Özer ,öğrencilerden kendilerini çok iyi tanımalarını neleri başarabileceklerini iyi düşünmelerini ve severek isteyerek yapacakları bir mesleği belirleyerek tercihlerini bu yönde yapmaları tavsiyelerinde bulundular.

Çaykara İlçesinin bir eğitim İlçesi olduğunu ifade eden Savcılar Uzun ve Özer  öğrencilerimiz için çok büyük emeklerin verildiğini,öğrencilerimizin ilgi ve istidatları doğrultusunda doğru tercihler yaparak topluma faydalı birer insan olarak toplumun karşısına çıkmalarını beklediklerini ifade ettiler.

Daha sonra soru cevap bölümüne geçildi.Cumhuriyet Savcıları Uzun ve Özer  öğrencilerin sordukları her soruya sıcak ve samimi cevaplar vererek öğrencileri doğru tercih konusunda yönlendirmeye çalıştılar.



İlginizi Çekebilir