Çaykara'da Göz Yaşları Sel Oldu.Baba ve iki Oğluna Son Görev

Çaykara

10 Temmuz 2023 Pazartesi günü Sivas'ta meydana gelen feci kazada hayatlarını kaybeden baba ve iki oğlu Trabzon Çaykara Karaçam Mahallesinde göz yaşları ve dualar ile son yolculuklarına uğurlandılar.

10 Temmuz 2023 Pazartesi günü Sivas'ta meydana gelen feci kazada hayatlarını kaybeden baba ve iki oğlu Trabzon Çaykara Karaçam Mahallesinde göz yaşları ve dualar ile son yolculuklarına uğurlandılar.

Trafik Kazasında vefat eden 45 yaşındaki baba Bayram Bilici ile 12 yaşındaki oğlu Onur ve kazadan sonra kaldırıldığı hastanede vefat eden 10 yaşındaki oğlu Ömer Bilici için 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Trabzon Çaykara Karaçam Mahallesinde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Bayram Bilici ve oğulları kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları ve dualar eşliğinde Karaçam Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuklarına uğurlandılar.

10 Temmuz 2023 Pazartesi Günü Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında Trabzon Çaykara Karaçam Mahallesinden üç kişi hayatını kaybetmişti.

Bayram Bilici yönetimindeki 46 KV 789 plakalı hafif ticari araç, Sivas-Kayseri kara yolu Cemel Beldesi Kavşağı'nda, Halit Karahan (39) idaresindeki vinçli kamyonla çarpışmıştı.

Kazada, sürücü Bayram Bilici (45) ile araçta bulunan oğlu Onur Bilici (12) olay yerinde yaşamını yitirirken,10 yaşındaki oğlu Ömer Bilici ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Yaralanan Dilek Bilici (20) ve Fatma Bilici (43) ambulanslarla kaldırıldıkları Şarkışla Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Sivas'a sevk edilmişti.Anne Fatma Bilici’nin sağlık durumu iyi ve  hastaneden taburcu edildi ve eşi ile çocuklarının Karaçam Mahallesindeki cenaze törenine katıldı.20 Yaşındaki Kızı Dilek Bilici’nin ise hastanedeki tedavisine devam ediliyor.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Elim bir trafik kazası sonrasında hayatlarını kaybeden Bayram Bilici ve çocuklarına Allah’tan rahmet,Tüm Çaykara ve Karaçam Halkı ile ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

KAYNAK:AA



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Yaşları . Oğluna Görev

İlginizi Çekebilir