Çaykara´da Yüzlerce Kişi Bir Arada Oruç Açtı

Çaykara´da Yüzlerce Kişi Bir Arada Oruç Açtı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Gümrükçüoğlu Çaykara´da vatandaşlarla iftarda buluştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon´un ilçelerinde vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya gelmeye devam ediyor.

Trabozn Büyükşehir Belediyesi ile Çaykara Belediyesi´nin ortaklaşa düzenledikleri iftar programı Çaykara´da gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çaykara Kaymakamı Mustafa Üçgül, Belediye Başkanı Hanefi Tok Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeğine ilgi büyüktü.

Başkan Gümrükçüoğlu´nun son durağı Çaykara oldu. Çaykara´da yüzlerce kişiyle bir arada oruç açan Gümrükçüoğlu, iftarın ardından yaptığı konuşmada, tüm dünyada barış ve kardeşlik anlayışının egemen olması dileklerinde bulunurken, ?Evlerinizde rahatça iftar etmek varken buralara kadar geldiniz. Hepinizden Allah olsun. Trabzon´umuzun da hepinizin sayesinde çok güzel bir Ramazan sürdürüyoruz. Bu yağmura rağmen buraya gelerek birlikteliğimizin ne kadar güzel olduğunu gösterdiniz. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet anlayışında olan bizler istiyoruz ki tüm dünyada barış ve kardeşlik hâkim olsun? dedi.

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül de, konuşmasında Çaykara´ya göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu´na teşekkür ederek, ?Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine Çaykara adına teşekkür ediyorum. Bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadık? ifadelerini kullandı.

 



İlginizi Çekebilir