Çaykara´da Trafik Faciası 1 Ölü,4 Yaralı

Çaykara´da Trafik Faciası 1 Ölü,4 Yaralı

Çaykara Karaçam Yolunda otomobil uçuruma yuvarlandı 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı

Çaykara Karaçam Mahallesinde Otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Karaçam Mahallesinden İsmail Aydoğan Trabzon´da 3 gün önce hastanede doğum yapan eşi Nebahat ve yeni doğan bebeğini alarak kendi kullandığı 61 FN 349 Plakalı otomobili ile Trabzon´dan- Çaykara ilçesine geldi. Buradan, Kayını Soner Sıvaz (17) ile arkadaşı Sedat Yanık (17)´ı otomobiline alan Aydoğan, saat 16:30 sularında Karaçam´a gitmek için yola girdi. Çaykara-Karaçam yolu üzerinde alçak köprü Mevkii´nde seyir halindeyken stabilize yoldan asfalt yola girerken direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 150 metre uçuruma yuvarlandı. /resimler/2015-8/21/2029276781250.jpgYoldan geçen vatandaşların gürültü duymalarının ardında araç yuvarlandığını fark ettiler. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye Çaykara´dan 112 Acil ambulansları ile Trabzon´dan AFAD kurtarma ekipleri sevk edildi. 

Alınan bilgilere göre, Araçta bulunan 17 yaşındaki lise öğrencisi Soner Sıvaz olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü İsmail Aydoğan eşi Nebahat Aydoğan ve 3 günlük bebek ile Sedat Yanık yaralı olarak ambulanslarla Karadeniz Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altına alındı. Kazada ölen 17 yaşındaki Soner Sıvaz ile yaralanan arkadaşı 17 yaşındaki Sedat Yanık Üniversite sınavlarına hazırlandıkları öğrenildi.

Kazada Ölen 17 yaşındakı Soner Sıvaz´ın Çaykara Anadolu lisesi 12 sınıfında çok başarılı bir öğrenci olduğu, kendisinden önümüzdeki yıl üniversite sınavında Türkiye´de dereceye girmesi bekleniyordu.  

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kazada ölen 17 yaşındaki Soner Sıvaz´ın cesedi Çaykara Dr.M.İlhan Durgun Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsiden sonra Sıvaz´ın cenazesi ailesi tarafından Karaçam Mahallesine getirildi. 22.05.2015 Cumartesi günü yapılacak cenaze töreninden sonra Soner Sıvaz´ın son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi. Soner Sıvaz´ın otopsi için Çaykara Dr.M.İlhan Durgun Hastanesinde 6 saat sonra doktorun gelmesine Karçam Muhtarı Celal Sıvaz ile aile yakınları tepki gösterdi. 

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Soner Sıvaz´a´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine başsağlığı ile Kazada yaralanlara acil şifalar diliyoruz. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir