Çaykara´da Tiyatro Coşkusu

Çaykara´da Tiyatro Coşkusu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan ??Sağlıklı Birey,Sağlıklı Toplum? Konulu Tiyatro oyunu Çaykara Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda sahneye konuldu.

Çaykara´da Tiyatro Coşkusu?Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan  ?Sağlıklı Birey,Sağlıklı Toplum? Konulu Tiyatro oyunu Çaykara Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda sahneye konuldu.

5 Mart 2019 Salı Günü Sahneye konulan oyun öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı öğrenci grubu tarafından izlendi./resimler/2019-3/6/1255506091683.jpgÇaykara İlçemizde bulunan Liselerde okuyan öğrencilerimizin izledikleri tiyatro oyunu öğrenciler tarafından çok beğenildi.

YOĞUN KATILIM

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda sahneye konulan Tiyatro Oyunu Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve İrfan Topal ile Okul Yöneticileri,Öğretmen ve öğrenciler katıldılar

ÇAYKARALI HEMŞERİMİZ KOORDİNATÖR

Proje Koordinatörü Çaykara´lı Hemşerimiz Organizatör Mehmet Ali Şahin...İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden olan Proje Koordinatörü Mehmet Ali Şahin Mükemmel bir organizasyona daha imza attı.

/resimler/2019-3/6/1300196097021.jpgTrabzon İlimizde bir çok başarılı etkinlik ve Organizasyona imza atan Hemşerimiz Mehmet Ali Şahin bu defa da muhteşem bir tiyatro topluluğunu Çaykara´lı Öğrencilerimiz ile buluşturmuş oldu.

TRABZON ANADER TARAFINDAN HAZIRLANDI

Trabzon ANADER tarafından hazırlanan proje kapsamında Trabzon İlimizde 7 noktada gerçekleştirilen Tiyatro Etkinliğinin son durağı Çaykara İlçesi oldu.

Daha önce Araklı,Sürmene,Of,Vakfıkebir,Ortahisar ve Akçaabat İlçelerinde sahneye konulan Tiyatro Oyunu son olarak ise Çaykara İlçemizde sahneye konuldu

OYUN AĞLATTI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sanat Tiyatrosu tarafından Sahneye konulan ?Sağlıklı Birey,Sağlıklı Toplum? İsimli Tiyatro oyunu muhteşem oyuncu performansı ile öğrencilerden tam not aldı.

/resimler/2019-3/6/1301343754683.jpgÖğrencileri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacı ile hazırlanan tiyatro oyunu hem işlemiş olduğu tema,hem öğrencilerimize kazandırmak istediği davranışlar hem de oyuncuların muhteşem sahne performansı ile örnek bir çalışma olarak öğrencilere izlettirildi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Tiyatro Coşkusu

İlginizi Çekebilir