Çaykara´dan Afrin´deki Mehmetçiklere Destek

Çaykara´dan Afrin´deki Mehmetçiklere Destek

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından ortak olarak gerçekleştirilen Kermes Etkinliği 13 Şubat 2018 Salı Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi önünde gerçekleştirildi.

Çaykara´da Kermes Etkinliği Halk tarafından büyük ilgi gördü.Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından ortak olarak gerçekleştirilen Kermes Etkinliği 13 Şubat 2018 Salı Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi önünde gerçekleştirildi.

Terör Örgütlerinin Maşalarının Tarih sahnesinden silinmesi amacı ile Kahraman Mehmetciklerimiz tarafından Sınır Ötesinde gerçekleştirilen ?Zeytin Dalı ? Operasyonuna katılan Kahraman Mehmetciklerimizin moral motivasyonunu yükseltmek amacı ile gerçekleştirilen Kermes Etkinliği Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı´nın Öğretmen olan Eşi Sevgi Ayrancı ile Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Betül Özer tarafından planlandı./resimler/2018-2/13/1312290900175.jpg

Çaykara Halk Eğitim Merkezi ile Çaykara Forodigo Kursunda görev yapan bayanların gönüllü olarak evlerinde hazırlamış oldukları yiyeceklerin satışa sunulduğu Kermes´ten elde edilen gelir Sınır Ötesinde vatanımızın Bölünmez bütünlüğü için Kahramanca çarpışan Kahraman Mehmetciklerimize iletilmek üzere Organizasyon Komitesi tarafından Mehmetcik Vakfına bağışlandı.

Kermesin Açılış Törenine Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Öğretmen eşleri Sevgi Ayrancı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Numan Tuncer, Muhtarlar ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı./resimler/2018-2/13/1314138245997.jpg

Halkımızın yoğun bir ilgi gösterdiği Kermes gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı.Bayanlarımızın hazırlamış olduğu birbirinden lezzetli yiyecekler Çaykara´lı hemşerilerimizin yoğun ilgisi ile kısa bir süre içerisinde tüketildi.

KAYMAKAM AYRANCI-HER ZAMAN GURUR DUYUYORUZ

Çaykara İlçemizin her alanda gurur duyulacak bir İlçe olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Çaykara Halkının Kermes Etkinliğine göstermiş olduğu yoğun ilgi ile farkını bir kere daha gösterdiğini sözlerine ekledi./resimler/2018-2/13/1315014340666.jpgVatanımızın ve Milletimizin Bölünmez bütünlüğüne kast eden Terör Maşalarının Tarih sahnesinden temelli olarak silinmesi için Kahraman Mehmetciklerimiz tarafından Sınır Ötesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonunun büyük bir başarı ile devam ettiğini ve de Kahraman Mehmetciklerimizin bir kere daha Tüm Dünyaya Kahramanlık Destanı yazdığını ifade eden Kaymakam Ayrancı Vatan söz konusu olduğunda gerisinin teferruat olduğunu Millet Olarak vatanımızı savunmak uğruna hepimizin seve seve cepheye koşmaya hazır olduğumuzu sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK ?HEPİMİZ BİR BÜTÜNÜZ

Çaykara İlçemizin her yönü ile farklı ve de özel bir İlçe olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefri Tok Milli Birlik ve Beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Çaykara Halkımızın Kermese göstermiş olduğu yoğun ilgi ile farkını bir kere daha göstermiş olduğunu sözlerine ekledi./resimler/2018-2/13/1315547310441.jpg

Kermes Etkinliğinin hazırlanmasındaki emek ve katkılarından dolayı Başta Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´nın Kıymetli Eşleri Sevgi Ayrancı Hocamıza ve de Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi ve Mesai, Arkadaşı Betül Özer´e teşekkür eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ayrıca Kermes´te halkımızın beğenisine sunulan ve de bayanlarımızın evlerinde yaptıkları birbirinden lezzetli yiyecekler  için emeği geçen tüm Bayanlarımıza teşekkür etti.

Ayrılarımızın gayrılarımızın olmadığını ve de Millet olarak bir bütün olduğumuzu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara insanımızın bu gün göstermiş olduğu örnek dayanışması ile Millet olarak bütünlüğümüze en güzel cevabı verdiğini sözlerine ekledi.

4965,25 TL TOPLANDI

Çaykara Halkımızın yoğun bir ilgi gösterdiği Kermes sonunda toplanan 4965,25 TL Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok tarafından Mehmetcik Vakfı Hesabına yatırıldı.

BAŞKAN TOK´TAN SOSYAL PAYLAŞIM MESAJI

Çaykara Belediye Baişkanı Hanefi Tok Çaykara İnsanımızın Kermes Etkinliğine Göstermiş olduğu İlgiye Sosyal PĞaylaşım Sitesinden Teşekkür Etti.İşte Belediye Başkanımızın Teşekkür Mesajı:

 "Afrin´deki Mehmetçiğimize Çaykara´mızdan çam sakızı çoban armağanı..

 Türk Silahlı Kuvvetleri´mizin Afrin´e yönelik başlattığı operasyona destek olmak için bugün Kaymakamımız Sayın Ihsan Ayrancı ile ortak düzenlemiş olduğumuz Mehmetçik yararına kermesimize vatandaşlarımızın katılımı bir hayli yoğundu. Hemşehrilerimizin destekleri ile kermes yardım ile toplanan 4.965,25 TL Mehmetçik Vakfı hesabına yatırılmıştır.

 Bu kampanyaya destek veren başta Meclis Üyemiz Betül Çakır ve değerli arkadaşlarına, Çaykara Halk Eğitim Kurs´unda faaliyet gösteren Mefruşat kursiyerlerine, İğne Oyası Kursiyerlerine, Forotiko Kursiyerlerine ve emeği geçen tüm hanım kardeşlerime çok teşekkür ederim. Allah hanım kardeşlerimizden razı olsun.

 Afrin´de ki kahraman Mehmetçiğimize Selam olsun. Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman güvenlik güçlerimizin ve yiğit askerlerimizin Afrin harekatını hayırlı eyle. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

 

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir