Çaykara´da Korkutan Yangın

Çaykara´da Korkutan Yangın

Şahinkaya Ataköy Yol Ayrımında Muhammet Kamaoğlu´na Ait Ahşap Evde Yangın Çıktı

ÇAYKARA´DA KORKUTAN YANGIN

10 Mayıs 2017 tarihinde Çaykara İlçemizde meydana gelen yangında bir ev  kısmen zarar gördü.Saat 14.30 sıralarında Şahinkaya Mahallesine bağlı Ataköy ?Şahinkaya yol ayrımında Muhammet Kamaoğlu´na ait ahşap evde sebebi bilinmeyen bir neden dolayı yangın çıktı./resimler/2017-5/10/1454444559924.jpg

Çaykara ve Dernekpazarı İtfaiye ekiplerinin anında müdahale ettiği yangın vatandaşların da yoğun gayretleri ile kısa sürede yangın kontrol altına alında.

Özellikle yangın çıkan evin sağında ve solunda bulunan betonarme evlere yapılan soğutma çalışmaları sayesinde yangının bu evlere sıçramaması sağlandı.

Yaklaşık 1 saat süren ve kontrol altına alınan yangında evde ciddi anlamda maddi hasar meydana gelirken yangında can kaybının olmaması ise en büyük teselli oldu.

Eski ve kullanılmayan evde sadece ot bulunmakta idi.Haberimiz yayıonlandığı dakikalarda İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam etmektedir.

ONAY ŞAHİN İN DEDESİNİN EVİ

Yangında evi yanan Muhammet Karaoğlu nun Karadeniz Müziğinin en önemli isimlerinden Çaykara lı Sanatçımız Sevgili Onay Şahin in babasının annesi olduğunu öğrendik Bu anlamda Sanatçı Dostumuz Sevgili Onay Şahin e de Çaykara halkı adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Korkutan Yangın

İlginizi Çekebilir