Çaykara´da Korkutan Kaza!

Çaykara´da Korkutan Kaza!

Çaykara-Yeşilalan Mahalle yolu Işıklı Mevkii´nde otomobil uçuruma yuvarlandı.3 kişi yaralandı.

Çaykara-Yeşilalan-Baltacılı Mahallesi Yolu´nda meydana gelen kazada Otomobil uçuruma yuvarlandı. 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Çaykara´dan Yeşilalan Mahallesine gitmekte olan Emekli öğretmen Mustafa Baltacı yönetimindeki 61 DE 149 Plakalı otomobil, içinde Emekli öğretmen Temel Yücel ve emekli Polis komiseri Durmuş Baltacı ile birlikte Yeşilalan Mahallesine gitmek için yola çıktılar. Alabalık çiftliği üzerinde bulunan, ışıklı mahallesine giden yol ayrımında yeni yapılan Kale mevkii´ndeki yola 30 metre gittikten sonra sürücü Mustafa Baltacı´nın bilinmeyen nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 7 metre yükseklikteki istinat duvarından aşağıda bulunan Mısır tarlasına uçtu. Yaklaşık 40 metre tarla içinde sürüklenen otomobil büyük şans eseri aşağıdaki uçuruma düşmeden son anda durdu. Kaza esnasında tarlada çalışan alabalık çiftliği sahibi Muhammet Kılıç´ın eşi tarafından eşine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Kılıç, 112 ve jandarmaya haber verdi. Çaykara´da olayın duyulması üzerine Belediye Başkanı Hanefi Tok ve çok sayıda vatandaş olay yerine gelerek kurtarma çalışmalarına katıldı. Araç içinden sürücü Mustafa Baltacı ile Durmuş Baltacı kendi imkânlarıyla dışarı çıktı. Aracın içinde sıkışan ve başından sürekli kanaması devam eden Temel Yücel olay yerine yaklaşık 40 dakika sonra gelen 112 acil servisi görevlileri ve vatandaşlar tarafından aracın içinden çıkartıldı./resimler/2015-9/29/1928471494191.jpgOlay yerine gelen 3 ambülânsla yaralılardan Mustafa Baltacı Karadeniz Tıp Fakültesi hastanesine, Temel Yücel ve Durmuş Baltacı Of Devlet hastanesine kaldırıldı. Temel Yücel burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon numune hastanesine, daha sonra Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Durmuş Baltacı Of devlet hastanesinin acil servisinde tedavi altına alındı.

Olayın duyulması üzerine kazada yarananların yakınları of devlet hastanesi, Trabzon tıp fakültesi ile Trabzon numune hastanesi önüne akın etti. 112 acil servisinin Kaza yerine 40 dakıka sonra gelmesi vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

Çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan, Mustafa Baltacı kaburgalarında kırıklar olduğu, Temel Yücel´in kafasında darbe nedeniyle çeşitli yarıklar ve omiriliğinde çatlak olduğu, hayatı durumlarının olmadığı bildirildi. Durmuş Baltacı´nın durumu iyi.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak kazada yaralanan Mustafa Baltacı,Temel Yücel ve Durmuş Baltacı´ya Allah´tan acil şifalar diliyoruz. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Kaza

İlginizi Çekebilir