Çaykara´da Karne Heyecanı

Çaykara´da Karne Heyecanı

Çaykara İlçemizdeki Bütün Okullarımızda Karne Heyecanı Yaşandı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi sebebi ile Çaykara İlçemizde Karne heyecanı yaşandı.İlçemizdeki bütün okullarda gerçekleştirilen çeşitli ödül törenleri ile öğrencilerin heyecanı öğretmenler ve okul idareleri tarafından paylaşıldı.

KAYMAKAM AYRANCI ZEKİ BİLGE VE İMAM HATİP´TE

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Zeki Bilge Eğitim Kurumları ve Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen Karne Verme Törenlerine katıldılar.

Karne Törenlerine Kaymakam Ayrancı ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş da katıldılar.

AYRANCI-SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ

Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi dolayısı ile Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı Gazetemize görüşlerini ifade ettiler.

Yorucu ve tempolu geçen bir Eğitim Öğretim Yılının ardından öğrencilerimizin artık güzel bir tatili hak ettiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Çaykara İlçemizin Eğitim ile özdeşleşen bir İlçe olduğunu bu anlamda öğrencilerimizin elde etmiş oldukları başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler.

Öğrencilerimize yönelik olarak Eğitim Öğretim yılı boyunca çeşitli kurs ve etkinlik çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade eden Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı bu çalışmalarda emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Gelecek Nesillerin öğretmenlerimizin kutsal ellerinde şekillendiğini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı  Eğitime önem veren ve de sağlıklı nesiller yetiştiren bir toplumun her zaman geleceğe umut ile bakabileceğini bu anlamda Çaykara İlçemizin farklı ve de özel bir İlçe olduğunu sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK ANADOLU LİSESİNDE

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Karne Verme Törenine katıldı./resimler/2017-6/9/1721146322780.jpgAnadolu Lisesinde Düzenlenen Törende ilk olarak Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu bir konuşma yaptı.

DEMİRCİOĞLU ?SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ

Çaykara İlçemizde bulunan bütün okullarda sağlıklı nesiller yetiştirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu Çaykara Anadolu Lisesi olarak da kendilerinin öğrencilerimizin sağlıklı düşünen,okuyan,araştıran ve de sorgulayan bireyler olarak hem sosyal hayata hem de bir üst öğrenime hazırlanmaları amacı ile planlı ve programlı bir şekilde öğrencilerimizi yetiştirdiklerini ifade etti.

BAŞKAN TOK-ÇAYKARA GURUR DUYULACAK BİR İLÇE

Çaykara İlçemizin 2010 Yılından bu yana gerçekleştirilen Merkezi sistem Ortak Sınavlarında(TEOG) Trabzon´da İl Birincisi olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu yıl üst üste sekizinci defa Trabzon´da İlçeler  arasında İl Birincisi olmanın mutluluğunu Çaykara İlçemize yaşatan Tüm Yönetici,öğretmen ve de öğrencilerimize Çaykara Halkı adına teşekkür etti.

ÜSTÜN BAŞARI VE ONUR BELGELERİ

Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Üstün Başarı Belgeleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Onur Belgeleri ise Çaykara Anadolu Lisesi, Müdürü Mustafa Demircioğlu tarafından takdim edildi.

KARAÇAM´DA ÖDÜL YAĞMURU

Karaçam İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirilen Karne Töreninde çeşitli ödüller verildi.İşte  o Ödüller:

/resimler/2017-6/9/1643273153349.jpg1-2.Dönem Okul Birincisi Esin Efsa Çolka´a Plaket

2-İkinci Dönem Okul İkincisi Nesrin SİVAZ´a Plaket

3-İkinci Dönem Okul Üçüncüsü Onur Sargın´a Madalya

4-TEOG OKUL Birincisi Esin Efsa Çolak´a Plaket

5-TEOG Okul İkincisi Nesrin Sivaz´a Plaket

6-Okul Davranış Birincisi Fatma Eda Sarkı´ya Plaket.

7-TEOG Okul Üçüncüsü Ahmet Sarı´ya Madalya

8-İlkokul Birinci Sınıfın En Başarılı Ülk Üç Öğrencisine Madalya.Öğrencilerimiz:

   1-İlayda Birinci

   2-Nurevşen Çolak

   3-Mert Kuvvetli

9-Üçüncü Sınıfın En Başarılı Öğrencisi seçilen Zeynep Bilici´ye Madalya

10-Dördüncü Sınıfın En Başarılı Öğrencisi seçilen Ecrin Varlı´ya Madalya

11-Kitap Okuma Birincisi seçilen Miraç Günaçar´a Plaket

12-Kitap Okuma İkincisi seçilen Irmak Sargın´a Madalya

13-İngilizce Dersinden Net Ortalamalarını üç ve daha fazla artıran öğprencilerimize İngilizce Öğretmenleri tarafından Bisiklet,para ve de çeşitli hediyeler takdim edildi.

14-TEOG Sınavlarında İngilizce´den 100 alan iki öğrencimize yine İngilizce Öğretmenimiz tarafından 100´er TL para hediyesi takdim edildi.

TAŞKIRAN EĞİTİM KURUMLARI

Taşkıran Eğitim Kurumlarımızda Gerçekleştirilen Karne Töreni  Etkinlikleri ise Şöyle:/resimler/2017-6/9/1644050810338.jpg1-Ana Sınıfında Yıl Boyunca Gerçekleştirilen Etkinliklerin Slayt Sunumu ve Karne Dağıtım Töreni

2-Birinci Sınıfta  Yıl Boyunca Gerçekleştirilen Etkinliklerin Slayt Sunumu ve Karne Dağıtım Töreni

3-İkinci Sınıfta  Yıl Boyunca Gerçekleştirilen Etkinliklerin Slayt Sunumu ve Karne Dağıtım Töreni

4-Üçüncü Sınıfta  Yıl Boyunca Gerçekleştirilen Etkinliklerin Slayt Sunumu ve Karne Dağıtım Töreni

5-Dördüncü Sınıfta Yıl Boyunca Gerçekleştirilen Etkinliklerin Slayt Sunumu ve Karne Dağıtım Töreni

6-Ortaokulda Yıl Boyunca Gerçekleştirilen Etkinliklere İlişkin Slayt Gösterisi

7-Ortaokul Öğrencilerinin Belgelerinin Dağıtılması

8-Ortaokul Karne Dağıtımı

9-Servis Şoförlerine Eğitim Öğreti,me katkılarından dolayı Başarı Belgelerinin verilmesi

10-Servis Şoförlerini Temsilen Mehmet Akyüz´ün Teşekkür Konuşması

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Karne Heyecanı

İlginizi Çekebilir