Çaykara´da Kadınlara Yönelik ?DİJİTAL BEN´ Projesi Anlatıldı

Çaykara´da Kadınlara Yönelik ?DİJİTAL BEN´ Projesi Anlatıldı

Kısa İsmi KEİADER olan Trabzon Kadın Eğitimi ve İstihdamı Artırma Derneği tarafından Çaykara İlçesinde kadınlara yönelik ?Dijital Ben? Semineri verildi.

Kısa İsmi KEİADER olan Trabzon Kadın Eğitimi ve İstihdamı Artırma Derneği tarafından Çaykara İlçesinde kadınlara yönelik Küresel Ekonomiye Katılım İçin Genç Girişimcilik Amacı ile ?Dijital Ben? Semineri verildi.

Çaykara Belediyesinin katkıları ile Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen seminerde İlçemiz Halk Eğitim Kurslarına devam eden 30 bayan katıldı./resimler/2020-2/17/2032507747564.jpgTrabzon Kadın Eğitimi ve İstihdamı Artırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Kastan´ın katıldığı ve Habitat Derneği Gönüllü Eğitmeni Cansın Şahin tarafından sunumu gerçekleştirilen Seminere Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan katıldı.

/resimler/2020-2/17/2033183998127.jpgDERNEK BAŞKANI KASTAN-BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Habitat Derneği ve GoDaddy, küresel ekonomiye katılım için genç, girişimci ve özellikle kadınların teknolojinin getirdiklerini fırsata çevirmeleri amacıyla Türkiye´de birey ve kurumların dijital kimliklerini oluşturmaları için Dijital Ben projesini hayata geçirdiklerini anımsatarak konuşmasına başlayan Trabzon Kadın Eğitimi ve İstihdamı Artırma Derneği Başkanı Bahar Kastan daha önceki ziyaretlerinde olduğu gibi bu ziyaretlerinde de Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından mükemmel bir şekilde kendilerine çalışma ortamı hazırlandığını bu anlamda Belediye Başkanımıza teşekkür borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Daha önceki senelerde Belediye Başkanının Turizm Cenneti Uzungöl´de ürünlerini tanıtmak amacı ile her türlü desteği sunduğunu ifade eden Dernek Başkanı Kastan bundan sonraki senelerde de Belediye Bakanının her Platformda kendileri ile birlikte hareket edeceğinden emin olduklarını sözlerine ekledi.

TÜM İMKÂNLARIMIZ İLE KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ

Çaykara Belediyesi olarak bundan önceki projelerde olduğu gibi bundan sonraki her Projede kadınlarımızın yanında yer almaya devam edeceklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok  Belediye olarak kadınlarımızın hem aile ekonomisine hem de Ülke ekonomisine katkı sağlayacak olan her türlü projesine destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan çeşitli Kurslar ile kadınlarımızın üretime teşvik edildiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok kadınlarımız tarafından üretilen el emeği göz nuru birbirinden güzel eserlerin Turizm sezonunda Yurt içinden ve Yurt dışından gelen milyonlarca turiste ulaşması için kadınlarımıza Turizm sezonunda haftanın belirli günlerinde ürünlerini sergileme ve pazarlama imkanı sunmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

´DİJİTAL BEN´ PROJESİNİ TANIYALIM

Habitat Derneği ve GoDaddy, küresel ekonomiye katılım için genç, girişimci ve özellikle kadınların teknolojinin getirdiklerini fırsata çevirmeleri amacıyla Türkiye´de birey ve kurumların dijital kimliklerini oluşturmaları için Dijital Ben projesini hayata geçirmişlerdir. Dijital Ben Projesi dijital araç ve platformlara çok aşina olmayan ve yeni tanışan her birey, işletme sahibi, girişimci ve girişimci adayı için dijitalleştirmeyi amaçlamaktadır. Eğitim alan 30 kadının ekonomik büyümesine katkı sağlamak, girişimleri konusunda destek olmak, online varlıklarını yaratmak ve dijital dönüşümlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Bu kapsamda önce profesyonel e-posta, dijital pazarlama, dijital dünya hakkında bilgi alan 30 kadın katılımcı sonrasında kendi web sitelerini tasarladı./resimler/2020-2/17/2034385249637.jpg



İlginizi Çekebilir