Çaykara´da En Güzel Gösteri

Çaykara´da En Güzel Gösteri

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ayşen Ayar ve Öğrencileri Tarafından Hazırlanan Müzikal Gösteri Herkesi Kendilerine Hayran Bıraktı

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü ve 10-16 Kasım Atatürk Haftası Etkinlikleri Çaykara İlçemizde değişik etkinlik ve organizasyonlar ile devam ediyor.

Okullarımız kendi bünyelerinde hazırlamış oldukları birbirinden güzel ve anlamlı etkinlikler ile hem öğrenci velilerimize hem de Velilerimize Atatürk ve Atatürk Haftasının önemini kavratmaya çalışıyor.

Bu etkinliklerden belki de en güzellerinden bir tanesi İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulunda yaşandı.

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Ayşen Ayar ve Müzik Öğretmenimiz Fatih Günay Hocalarımız tarafından hazırlanan Muhteşem  Müzikal Gösteri imkan verildiği zaman öğrencilerimizin neleri başarabileceklerini bir kere daha gözler önüne koydu. Öğrencilerimiz Atamız için Seslendirilen ?Seni Hiç unutmayacağız? Şarkısı Öğretmenimiz Ayşen ayar ve Öğrencilerimiz tarafından Muıhteşem bir Görsel Sunum ile sahneye konuldu.

Sadece İngilizce ve Müzik Derslerinde Öğrencilerini bu şarkıya hazırlayan,zaman yetersizliğinden dolayı yeteri kadar prova dahi yapamayan Öğretmenlerimiz Ayşen Ayar ve Fatih Günay Öğrencilerimizin sahnedeki muhteşem uyumu adeta herkese parmak ısırttı.

Öğrencilerimizin Ayşen Öğretmenimizin her hareketini mükemmel bir şekilde gerçekleştirmeleri ve gözlerini bir dakika bile Ayşen Öğretmenimizden ayırmamaları,Öğretmen Arkadaşımız Ayşen Ayar´ın ise Muhteşem bir Orkestra Şefi gibi Profesyonel bir Opera Şefi gibi öğrencilerini kusursuz bir şekilde yönetmesi ortaya o muhteşem gösterilerin çıkmasına sebep oldu. Teşekkürler Ayşen Ayar?Teşekkürler Fatih Günay...Biz çocuklarımızın neleri başarabileceklerini zaten biliyorduk ama siz bunu bizlere bir kere daha yaşatmış oldu.Teşekkürler Çocuklar?Öğretmeniniz ile birlikte muhteşem bir koro oluşturarak sizlere imkan verilmesi durumunda neleri başarabileceğinizi tüm Çaykara´ya yüksek ses ile bir kere daha haykırdınız.

Ve teşekkürler Sevgili Zeki Bilge Ortaokulu?Çaykara İlçemizde bir çok oluşum ve etkinlikte Liderlik rolüne bürünen Zeki Bilge Ortaokulumuz İlçemize bir güzellik ve farklılık daha yaşattı. Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Güzel Gösteri

İlginizi Çekebilir