Çaykara´da Cumhuriyet Coşkusu Erken Başladı

Çaykara´da Cumhuriyet Coşkusu Erken Başladı

Cumhuriyetimizin İlan Edilişinin 95. Yıl Dönümü sebebi ile Çaykara İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Cumhuriyetimizin İlan Edilişinin 95. Yıl Dönümü sebebi ile Çaykara İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Okullarımız değişik etkinlikler ve Organizasyonlar ile Cumhuriyet Coşkusunu yaşamaya hazırlanırken bu etkinliklerin tamamında İlçemiz Kaymakamı  Salih Çiğdem ve Belediye Başkanı Hanefi Tok ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Okullarımızın ve öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarını paylaşıyorlar./resimler/2018-10/28/2256497886808.jpgÖğrencilerimiz ile birlikte Cumhuriyet Coşkusunun yaşanmasının hedef alındığı Organizasyonların bir bölümü 28 Ekim 2018 tarihinde Uzungöl´de gerçekleştirildi.

İlçemiz Ataköy MTAL (Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)Yurdunda ikamet eden yaklaşık 80 Öğrencimize öğretmenleri ile birlikte Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Uzungöl gezisi gerçekleştirildi.

İLK DURAK MACERA PARKI

Öğrenciler ilk olarak Uzungöl Macera Parkına gittiler. Uzungöl Turizmciler Derneğinin Organizasyonu ile gün boyunca Macera Parkında gönüllerince eğlenen öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarına Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Keleş de eşlik etti.

Başkan Yardımcısı Keleş gün boyunca öğrenciler ile birlikte oldu ve öğrencilerin parkurları kullanmalarına yardımcı oldu.

Macera Parkına hayran kalan öğrenciler gün boyunca  tüm enerjilerini harcayarak muhteşem bir yorgunluk attılar.

MUHTEŞEM BİR AKŞAM YEMEĞİ

Öğrenciler daha sonra Uzungöl´de Muhteşem Göl Manzarası eşliğinde akşam yemeklerini yiyerek günün yorgunluğunu atmış oldular.Yemekte oldukça neşeli oldukları gözlemlenen öğrencilerin bu mutlulukları gözlerine de yansıdı./resimler/2018-10/28/2257437731582.jpgSEYİR TERASINDAN UZUNGÖL´E BAKIŞ

Akşam yemeğinin ardından öğrenci ve öğretmenlerimiz akşam saatlerinde ise Uzungöl Seyir Terasına çıkarak Kuş bakışı Uzungöl´ü seyrettiler.

Muhteşem Doğa Manzarası görüntülerini cep telefonları ile çekerek ailelerine ulaştıran öğrencilerimizin bu mutlulukları adeta gözlerine yansıdı.

ÖMRÜMÜZÜN EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADIK

Uzungöl ziyaretinden dolayı son derece mutlu olan Öğretmen ve Öğrenciler akşam saatlerinde ise huzur ve mutluluk içerisinde yurtlarına geri döndüler.

Çoğu Öğrencinin Çaykara İlçemize İl dışından geldiklerini ifade eden Öğrencilerimiz Anne baba ve aile özlemi çektiklerini ancak Hem Okuldaki Yönetici ve öğretmenlerimizin hem de gerçekleştirilen bu tür sosyal organizasyonların onlara aile özlemini unutturduğunu sözlerine eklediler.

Uzungöl´de mükemmel bir şekilde ağırlandıklarını ifade eden öğretmen ve öğrenciler Başta Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem,Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali ve Uzungöl Turizmciler Derneği olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-CUMHURİYET COŞKUSUNU ÇOCUKLARIMIZ İLE YAŞIYORUZ

Eğitimde Lider İlçe Çaykara´da Cumhuriyetimizin 98. Yıl Dönümü Coşkusunu öğrencilerimiz ile birlikte yaşadıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem hem İlçe Merkezimizde hem de okullarımızda gerçekleştirilen çeşitli etkinlik ve organizasyonlar ile Cumhuriyetin anlamına ve amacına uygun olarak kutlandığını sözlerine ekledi./resimler/2018-10/28/2145061552651.jpgGerçekleştirdikleri Organizasyon ve etkinliklerde Öğrenci Merkezli etkinliklerin ön plana çıkmasına çok büyük bir önem verdiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem bu anlamda İlçemizde Öğrenci odaklı ve Cumhuriyetin Coşkusunu Öğrenciler ile birlikte yaşayacak ve yaşatacak olan etkilikler ile Cumhuriyet Coşkusunun yaşandığını sözlerine ekledi

Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında Ataköy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerimize Yönelik Uzungöl´de gerçekleştirilen Etkinliğin çok önemli olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

BAŞKAN TOK-ÇOCUKLARIMIZ CUMHURİYETİMİZİN TEMİNATIDIR

Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümü Etkinliklerinin Çaykara İlçemizde Öğrenci Merkezli Etkinlikler ile ve de coşku içerisinde yaşandığını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Öğrencinin aktif olarak içerisinde yer almadığı hiçbir etkinlik ve organizasyonun hiçbir anlamının bulunmadığını bu yüzden de Çaykara İlçemizde Cumhuriyet Coşkusunun Öğrenci Merkezli Etkinlikler ile gerçekleştirildiğini ifade etti./resimler/2018-10/28/2145367022138.jpgEğitimde Lider İlçe olan Çaykara İlçemizde Etkinlik ve Organizasyon Anlamında da Lider İlçe olmaya devam edeceklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Cumhuriyetimizin 98. Yıl coşkusunu öğrencilerimiz ile birlikte yaşayarak bu coşkuyu öğrencilerimize yaşatmayı ve öğrencilerimizin Cumhuriyetin Değerlerini kavramalarını sağlamalarını hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Öğrencilerimizi Uzungöl´de Misafir ettiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

BAŞKAN SOYLU-ÇOCUKLARIMIZ BİZİM HER ŞEYİMİZ

Ataköy MTAL Öğrencilerini Uzungöl´de misafir etmekten dolayı çok büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu Dernek Yönetimi olarak Eğitim Öğretime çok büyük bir önem verdiklerini ve öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.
/resimler/2018-10/28/2146187335287.jpg
Eğitim Öğretimde Lider İlçe olan Çaykara İlçemizin Etkinlik ve Organizasyon anlamında da Lider bir İlçe konumunda olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Zeki Soylu Uzungöl Turizmciler Derneği olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimizin yanında yer almaya devam edeceklerini sözlerine ekledi

ÖĞRETMENLERDEN CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Cumhuriyetimizin 98. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Çaykara İlçemizde bulunan Öğretmenlerden de farklı bir etkinlik geldi.

İlçemizde Görev yapan bir grup öğretmen Uzungöl´de Doğa Yürüyüşü etkinliğinde bir araya gelerek Cumhuriyet Coşkusunu yaşadılar.

Öğretmenlerimiz 28 Ekim 2018 Pazar Günü Uzungöl Sırandağı Meziresinden Hareket ederek Sırandağı-Sarıkaya-Hocalı Mezrası Yürüyüş Parkurunu takip ederek Uzungöl Merkeze indiler.

Yaklaşık 15 KM Mesafeyi Yürümeyi başaran Öğretmenlerimiz gerçekleştirdikleri bu Doğa yürüyüşü Organizasyonu ile Cumhuriyet Bayramına 

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir