Çaykara´da Bir Turnuva İki Şampiyon

Çaykara´da Bir Turnuva İki Şampiyon

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Geleneksel olarak düzenlenen 24 Kasım Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Geleneksel olarak düzenlenen 24 Kasım Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

İlçemiz Zeki Bilge İlkokulunda akşamdan sonra gerçekleşen Grup ve de Final Müsabakaları çok büyük bir çekişmeye sahne oldu./resimler/2018-11/21/1448223420382.jpgDaha önce Çaykara İlçemizde görev yapan Yönetici ve de öğretmen arkadaşlarımızın da katılabildikleri Masa Tenisi Çaykara İlçe Birinciliği Turnuvasına her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenler tarafından  yoğun bir ilgi oldu.

Turnuvanın Final Müsabakaları 20 Kasım 2018 Salı Akşamı gerçekleştirildi.Final Müsabakalarına Çaykara Kaymakamımız Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanımız Muhammet Selçuk,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerü Erdoğan Karakaş ve kalabalık bir öğretmen topluluğu katıldı.

SON ŞAMPİYON FİNALDE KAYBETTİ

20  Sporcunun katıldığı ve birbirinden güzel müsabakaların oynandığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvasına Öğretmenler yoğun bir ilgi gösterdiler./resimler/2018-11/21/1449151077829.jpgGrup Müsabakaları şeklinde oynanan Turnuvada rakiplerini yenen sporcular bir üst tura çıkmayı başardılar.

İLK RAUND BOZOĞLU´NUN

Çaykara İlçemizin Masa Tenisi anlamındaki iki iddialı ismi Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç ile Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz Grup Müsabakasında karşı karşıya geldiler.Grup maçında rakibini 3-1 yenen Zihni Boz bir üst tura avantajlı çıkmayı başardı

NEFES KESEN FİNAL VE ŞAMPİYON EROL MALKOÇ

Oynanan Müsabakaların ardından Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zihni Boz ile Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç  Finale yükselmeyi başardılar.

İKİ FİNAL MAÇI

Nefeslerin tutulduğu Final Müsabakasında Masa Tenisinde Çaykara İlçemizdeki iki ezeli rakip Zihni Boz ile Erol Malkoç inanılmaz bir mücadelenin içerisinde buldular kendilerini

SON ŞAMPİYON EROL MALKOÇ

Final maçı 3-2 Erol Malkoç´un üstünlüğü ile sona erdi.Ancak Turnuva Organizasyon Komitesi Grup Maçını Zihni Boz´un kazanması sebebi ile skorun 1-1´e geldiğine karar vererek bir final maçının daha oynanmasına karar verdiler./resimler/2018-11/21/1450316704194.jpgOynanan İkinci Final Müsabakasını da 3-2 kazanmayı başaran Erol Malkoç 2018 Yılı Öğretmenler Günü Turnuvası Şampiyonluk İpini göğüslemeyi başardı.

Turnuvada İkinciliği ise Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zihni Boz ise Turnuvada ikinciliği elde etti.

HIZIR AYAN ÜÇÜNCÜ OLDU

Masa Tenisi Turnuvasına Çaykara İlçesi dışından  katılan Taşhan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hızır Ayan Üçüncülük müsabakasını kazanarak Turnuva üçüncüsü olmayı başardı.

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan ise Turnuvada dördüncü olarak önemli bir başarının altına imza attı

KAYMAKAM VE DE BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

Çaykara İlçemizde Eğitim Öğretim adına gerçekleştirilen her etkinlikte,her sosyal ve de Kültürel faaliyette,Eğitim ve Öğretimde başarının artırılmasına yönelik gerçekleştirilen her çalışmada kısacası Eğitimin olduğu her yerde Eğitimcilerimiz ile birlikte yürüyen ve de bu çalışma ve de etkinlikler esnasında öğretmenlerimizden bir dakika bile ayrılmayan Çaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´e,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a ve de Ak Parti  Çaykara İlçe Başkanımız Sayın Süleyman Selçuk´a Çaykara Eğitimine verdikleri önem ve de destekten dolayı Çaykara Halkı adına bir kere daha teşekkür ediyoruz.

Kaymakamımız,Belediye Başkanımız ve de Ak Parti İlçe Başkanımız Masa Tenisi İlçe Birinciliği Turnuvalarının tamamında öğretmenlerimi,zin yanında yer alarak Örnek duruşlarını ve de Eğitim Öğretime vermiş oldukları önemi bir kere daha gözler önüne sertmiş oldular.

KUPA VE ÖDÜLLER UZUNGÖL´DE

24 Kasım öğretmenler Günü dolayısı ile gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren Öğretmenlere Kupa ve Madalyaları 23 Kasım 2018 Cuma akşamı saat 17.00´da Uzungöl Sezgin Otel´de Gerçekleştirilecek olan Çaykara İlçesi Resmi Töreninde verilecek

23 KASIM´DA OFTAYIZ

Bölgemizde bir başka heyecan 23 Kasım Cuma Günü Of İlçemizde yaşanacak.Yine Öğretmenler Günü dolayısı ile Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Of Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Masa Tenisi Turnuvasında Sporcularımız Madalya arayacaklar.

Çaykara İlçemizdeki Turnuvada ilk Dörde girmeyi başaran Öğretmenlerimiz Zihni Boz,Erol Malkoç ve İzzet Gönan bu defa Of İlçesindeki Turnuvada Çaykara İlçemize Madalya taşıyabilmek için mücadele edecekler

EN GÜZEL TURNUVA 27 ŞUBAT´TA

Turnuva sonunda müjdeli haber Çaykara Belediye Başkanımızdan geldi.Çaykara Belediyesi tarafından her yıl Çaykara İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıl Dönümü olan 27 Şubat Tarihinde düzenlenen Masa Tenisi Çaykara İlçe Birinciliği Turnuvası bu yıl çopk daha renkli ve de geniş katılımlı olarak gerçekleştirilecek.

 EN GÜZEL TURNUVA 27 ŞUBAT´TA

Senelerdir Çaykara Belediyesi tarafından Geleneksel olarak Her Sene Çaykara İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluş yıl dönümünde gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvası bu sene de aynı heyecan ile devam edecek

Çaykara İlçemizin Kurtuluş Coşkusunu düzenledikleri Organizasyonlar ile daha da renkli ve farklı bir hale getirmeye çalıştıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok turnuvaya katılım oranının her sene daha da çoğaldığını ifade etti.

Turnuvanın kapsamının genişletildiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Of,Cumapazarı ve de Dernekpazarı´ndan da turnuvaya katılmak isteyen sporcularımızın yarışmaya katılabileceklerini ifade etti.

Çaykara İlçemizdeki bu anlamlı ve de güzel heyecanı diğer İlçelerimiz ile de paylaşmayı arzu ettiklerini ifade eden Başkan Hanefi Tok tüm Masa Tenisi sevenleri Turnuvaya katılmaya davet etti.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Turnuva Şampiyon

İlginizi Çekebilir