Çaykara´da AGD Şampiyonu Trabzon Spor

Çaykara´da AGD Şampiyonu Trabzon Spor

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) tarafından İmam Hatip Ortaokulları arasından düzenlenen Futbol Turnuvasında Trabzon Spor Takımı Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

ÇAYKARA´DA AGD ŞAMPİYONU TRABZON SPOR

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) tarafından İmam Hatip Ortaokulları arasından düzenlenen Futbol Turnuvasında Trabzon Spor Takımı Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Ülke Genelinde Organize edilen ve de Çaykara İlçemizde Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet GÖNAN Öğretmenimizin yoğun tempo ve özverili çalışmaları ile Organizasyonu gerçekleştirilen turnuvaya Toplam 8 Takım katıldı.

/resimler/2019-11/14/0949259706722.jpg

Çekişmeli geçen Müsabakaların ardından Trabzon Spor Takımı ile Fırtına Spor Takımı Finale yükselmeyi başardılar.

Final Müsabakası 13 Kasım 2019 Perşembe Günü Çaykara İlçe Stadyumunda oynandı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Topal,Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Çaykara Ziraat Bankası Müdürü Lokman Kızılhan veAGD Çaykara Şube Başkanı İzzet Gönan Final müsabakasında öğrencilerin yanında yer alarak bu anlamlı turnuvaya destek verdiler.

/resimler/2019-11/14/0949565957112.jpg

Oynanan Final Müsabakasında Rakibini 4-2 Yenmeyi başaran Trabzon Spor Futbol Takımı Turnuvayı Şampiyon olarak tamamlamayı başardı.

Final Müsabakasının ardından  Şampiyon olan Tabzon Spor Futbol Takımına Şampiyonluk Kupası ve 200 TL Şampiyonluk Ücreti İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan TOPAL tarafından takdim edildi.

/resimler/2019-11/14/0950265020207.jpg

Turnuvayı İkinci Tamamlayan Fırtına Spor Takımına ise İkincilik Kupası ve 100 TL Şampiyonluk hediyesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından takdim edildi.

Ayrıca oyunculara çeşitli hediyeler takdim edildi.          

GÖNAN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Futbol Turnuvasının Çaykara İlçemizdeki Organizasyonunu gerçekleştiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan Turnuvanın Çaykara İlçemizde gerekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

/resimler/2019-11/14/0955176119660.jpg

Anadolu Gençlik Derneği olarak Gençlerimizin Mili ve Manevi Değerlere bağlı vatanın ı ve milletini seven ve hizmet yapmaktan mutluluk duyan bireyler olarak yetişebilmeleri için yoğun bir tempo ile çalıştıklarını anımsatan Müdür İzzet Gönan İlçemizde gerçekleştirdikleri çeşitli etkinlik ve organizasyonlar ile gençlerimizin birbirleri ile kaynaşmalarını hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Futbol Turnuvasına 8 takımın katılım sağladığını bu durumun kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden Müdür İzzet Gönan  Turnuvada önemli katkıları olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Yusuf Kurt´a,Gençlik ve Spor İlçe Görevlisi Sayın Sinan Yılmaz´a ve öğrencilerimize gönüllü olarak hakemlik yapan Sayın Ahmet Kadıoğlu´na teşekkür etmeyi bir görev kabul ettiklerini sözlerine ekledi



İlginizi Çekebilir