Çaykara´da 19 Mayıs Coşkusu

Çaykara´da 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı Çaykara İlçemizde Coşku İle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı Çaykara İlçemizde düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

İLK TÖREN KAYMAKAMLIK ÖNÜNDE

İlk Tören Kaymakamlık binası önünde gerçekleştirildi.Çelenk Sunma Törenine Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Protokol üyeleri katıldılar.Gençlik Ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü adına Atatürk Büstüne Çelenk Sunma Töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Çelenk Sunma Töreni sona erdi./resimler/2017-5/19/1315438134992.jpgGENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

Çelenk sunma töreninin ardından  Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanı Hanefi Tok İle birlikte Daire Amirleri ve yüzlerce öğrenci Gençlik yürüyüşü gerçekleştirdi.Çaykara Hükümet Konağı önünden başlayan Gençlik Yürüyüşü Çaykara İlçe Merkezinden dolaşarak İlçe Stadyumunda son buldu.

PROGRAM İMAM HATİP´TEN

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı Törenleri Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan program yine aynı okulun öğretmenleri Ayşegül Gümüş ve Ayşe Bal tarafından gerçekleştirildi./resimler/2017-5/19/1317396262132.jpgKURT-CUMHURİYETİMİZ GENÇLERE EMANET

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından gerçekleştirildi.Atatürk´ün 19 Mayıs´ı Gençlere Armağan ederek tarihimizin en önemli gününde gençlerimize olan güvenini ortaya koyduğunu ifade eden Yusuf Kurt Türk Gençliğinin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Çağdaş İlimi kendine rehber edinerek  ve de tüm güçlükleri yenerek Cumhuriyetimizi nesillerden nesillere taşıyacağını ifade etti.

19 MAYIS

Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Muhammet Eren Ulu tarafından okunan 19 Mayıs şiiri davetliler ve öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı.

O GELİYOR

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden İlknur Sivaz tarafından okunan ?O Geliyor? adlı şiir hem öğrenciler hem de davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

GENÇLİK ADINA KONUŞMA

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi 10.Sınıf Öğrencisi Yaşar Onat tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.

BU VATAN KİMİN

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Fatih Tuncer tarafından okunan ?Bu vatan Kimin? isimli şiir beğeni ile dinlendi./resimler/2017-5/19/1319140013979.jpg19 MAYIS

Cevdet Sunay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencilerinden Yağmur Yıldırım tarafından okunan 19 Mayıs şiiri hem arkadaşları hem de davetliler tarafından alkış aldı.

ÖDÜL TÖRENİ

1-KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında İlçemizdeki Okullar Arasında düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında:

Birinci Seçilen: Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Asiye Bişkin

İkinci Seçilen:Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Gülpembe Akyüz,

Üçüncü Seçilen Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Kevser Semiz´e madalya ve ödülleri Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı tarafından verildi.

2-FUTSAL YARIŞMASI

Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri tarafından Liseler arasında düzenlenen ve Karaçam Kapalı Spor salonunda oynanan müsabakalar sonucunda ilk üç dereceyi alan.

Şampiyon:Çaykara Anadolu Lisesi

İkinci:Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi

Üçüncü:Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi takım kaptanlarına Kupa ve Madalyaları Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından verildi.

3-KIZLAR VOLEYBOL

Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında Liselerimizde okuyan kıuz öğrencilerimiz arasında düzenlenen Voleybol Turnuvasında:

Birinci:Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi

İkinci:Çaykara Anadolu Lisesi

Üçüncü Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Takım Kaptanlarına kupa ve madalyaları Belediye Başkanımız Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

4-MASA TENİSİ:

Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında İlçemizdeki Lise Öğrencileri arasında düzenlenen Masa Tenisi Yarışmasında:

Birinci Olan Çaykara Anadolu Lisesi

İkinci olan:Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi

Üçüncü olan Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu Lisesi Öğrencilerine kupa ve madalyaları İlçe Garnizon Komutanı Ertan Sonkaya İle İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz tarafından takdim edildi.

5-1600 METRE KOŞU

/resimler/2017-5/19/1619197725279.jpg

Lise Öğrencileri arasında düzenlenen 1600 Metre Koşu Yarışmasında

Birinci Olan:Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Bahadır Demircioğlu

İkinci Olan:Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Mehmet Altuncu

Üçüncü Olan :Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Erdem Çift´e Kupa ve madalyaları Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı VE Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Tarafından takdim edildi.

/resimler/2017-5/19/1620055226222.jpg

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Mayıs Coşkusu

İlginizi Çekebilir