Çaykara,Cemal Çevik'i Son Yolculuğuna Uğurladı

Çaykara,Cemal Çevik

İlçemiz Soğanlı(Hopşera) Mahallesinin yaşayan çınarlarından Cemal Çevik Çaykara Soğanlı Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

İlçemiz Soğanlı(Hopşera) Mahallesinin yaşayan çınarlarından Cemal Çevik Çaykara Soğanlı Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları bulunan merhum Cemal Çevik 20 Mart 2024 sabahı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.Hastanede fenalaşan Cemal Çevik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Çaykara İlçesinin ilk şoförlerinden olan Merhum Cemal Çevik Çaykara İlçesinde toplum tarafından çok sevilen latif,şakacı,yaşamında prensipleri olan ve hayatı bu prensipler ile yaşayan,her zaman giyimine ve kıyafetine çok dikkat eden,her konuda çok fazla titiz davranan örnek bir toplum insanı olarak tanınıyordu.

Merhum Cemal Çevik,Çaykara İlçesinde Eğitim Camiası tarafından çok sevilen ve takdir edilen duruşuyla,karakteriyle,sakin ve sabırlı yapısı ile örnek gösterilen Emekli Öğretmen ve Eğitimci aynı zamanda İş Adamı ve siyasetçi Mehmet Çevik’in babasıydı.

Merhum Cemal Çevik,21 Mart 2024 Perşembe Günü saat 14.00’da İlçemiz Soğanlı Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Cemal Çevik’in cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Çaykara’lı Hemşerimiz Sami Ayan,Çaykara Belediye Başkan Adayları Mehmet Savaş Dündar,Mehmet Nuri Kadıoğlu,Hasan Fehmi Gençcan,eğitim çalışanları ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Merhum Cemal Çevik,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak tarafından kılınan cenaze namazının ardından Soğanlı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. 

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Cemal Çevik’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Mehmet Çevik –Oğlu-0-532 381 64 48



İlginizi Çekebilir