Çaykara Ziraat Odası Sami Turgut İle Devam Dedi

Çaykara Ziraat Odası Sami Turgut İle Devam Dedi

Çaykara Ziraat Odası Olağan Genel Kurulunda Sami Turgut ve ekibi yeniden Yönetim Kurulu görevine seçildiler.

Çaykara Ziraat Odası Seçimli Olağan Genel Kurulu 6 Şubat 2023 Pazartesi Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu,Of ziraat Odası Başkanı Sedat Saral,Maçka Ziraat Odası Başkanı Ogün Oğuz ile Genel Kurul üyeleri katıldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Olağan Genel Kurfulda daha sonra geçici Divan Kurulu oluşturuldu.Divan Kurulu Başkanlığına Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu seçilirken üyeliklere ise Of ziraat Odası Başkanı Sedat Saral,Maçka Ziraat Odası Başkanı Ogün Oğuz seçildiler.

Yönetim ve Denetleme Kurulu Raporlarının okunup oylanmasının ardından Genel Kurulda Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara İlçe Tarım Mükdürü Ersin Yavuz Birkan  tarafından birer teşekkür konuşması yapıldı.

Kaymakam Güzel ve Başkan Tok konuşmalarının başında Kahramanmaraş Harmancık İlçe Merkezi kaynaklı olan ve yaklaşık 10 ilimizi etkileyen,binlerce vatandaşımızın ölümüne sebep olan Deprem felaketi sebebi ile üzüntülerini ifade ederek Milletimize Baş Sağlığı dileklerini ilettiler.

Olağan Genel Kurulun son bölümünde ise Yönetim ve Denetleme Kurulu için seçim gerçekleştirildi.Seçimlere tek liste olarak katılan mevcut Başkan Sami Turgut ve ekibi yeni Yönetim Kurulunu oluşturdular.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Sami Turgut

2-Hasan Güven

3-Mustafa Kalyoncuoğlu

4-İbrahim Liman

5-Feyzullah Kuvvetli

6-Abdurrahman Çümen

7-Ferşat Tanrıverdi

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-Rüştü Çümen

2-Yakup Pektaş

3-Mustafa Baltacı

4-Sabahattin Çakır

5-Adem Tuncer

6-İslam Zengin

7-Kamil Durmaz

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Ziraat Odası Turgut Devam

İlginizi Çekebilir