Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerinde Okullara Bir Gün Daha Kar Tatili

Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerinde Okullara Bir Gün Daha Kar Tatili

Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerinde Okullara bir gün daha kar tatili verildi.

Trabzon Valililiği tarafından Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerinde Son günlerde Bölgemizde devam etmekte olan yoğun kar yağışı,soğuk ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma tehlikesine karşılık okullar bir gün daha tatil edildi.

Son günlerde bölgede meydana gelen yoğun kar yağışı sebebi ile daha önce 14,15 ve 16 Mart tarihlerinde okullar Trabzon Valiliği tarafından tatil tapılmıştı.

Durum değerlendirmesi amacı ile toplanan Trabzon İl Hıfzı Sıhha Kurulu Çaykara,Dernekpazarı,Düzköy,Hayrat,Köprübaşı,Maçka,Şalpazarı ve Tonya İlçelerinde okulların 17 Mart 2022 perşembe günü de tatil yapılmasını kararlaştırdı.

Trabzon Valiliğinden konu İLE ilgili yapılan açıklama şu şekilde

Olumsuzhava ve yol şartları nedeni ile ilimize bağlı Çaykara,Dernekpazarı,Düzköy,Hayrat,Köprübaşı,Maçka,Şalpazarı ve Tonya İlçelerimizde 17.03.2022 Perşembe günü tüm kademedeki Eğitim kurumlarında eğitim öğretime 1(bir) gün ara verilmesine,ayrıca engelli ve hamile olan Kamu görevlilerinin idari izinli sayılmalarına,

Akçaabat,Arsin,Araklı,Çarşıbaşı,Of,Sürmene ve Yomra İlçelerimizde 17.03.2022 Perşembe günü sadece taşımalı eğitime 1(bir) gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur.



İlginizi Çekebilir