Çaykara Sosyal Politikalar Biriminden Ziyaret

Çaykara Sosyal Politikalar Biriminden Ziyaret

AK Parti Çaykara İlçe Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı tarafından İl Sosyal Politikalar Birimi ile İş Birliği içinde Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Çaykara AK Parti Sosyal Politikalar İlçe Başkanı Sümeyye Bulut’un organizasyonunda gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Trabzon İl Sosyal Politikalar Başkanı Canan Akdoğan Bülbül, Çaykara İlçe koordinatörü Gülsüm Canım ve il yönetim kurulu üyesi Tuğçe Topsakal katıldılar.

BAŞKAN TOK VE İLÇE BAŞKANI SELÇUK’A ZİYARET

Ziyaret yağmuru ilk olarak AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile başladı.Dahga sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret eden Sosyal Politikalar Yönetim Kurulu Başkan Tok ve İlçe Başkanı Selçuk ile Çaykara İlçesinde gerçekleştirecekleri çalışma ve etkinlikler ile ilgili olarak fikir alış verişinde bulundular.

HALKEĞİTİM YIL SONU SERGİSİNE ZİYARET

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Yıl Sonu sergilerini ziyaret eden Sosyal Politikalar Ekibi  Kurs Öğretmenleri ile  birlikte hazırlanan  el sanatları sergilerini ziyaret ettiler.

ÇAYKARA İLÇE PAZARINA ZİYARET

Çaykara pazarında vatandaşlar ile sohbet eden Sosyal Politikalar ziyaret ekibi vatandaşlar ile sohbet etti

ESNAF ZİYARETİ

İlçe Merkezinde bulunan Çaykara Esnafı ‘nı ziyaret eden ekip Esnafın sorunlarını dinledi.

ÖNCEKİ DÖNEM TEŞKİLAT MEBNSUPLARI İLE FİKİR ALIŞ VERİŞİ

Önceki dönem teşkilat mensupları ile sohbet eden Sosyal Politikalar ekibi Çaykara İlçesinde gerçekleştirilecek çalışmaların planlaması ile ilgili olarak fikir alış verişinde bulundular.

Çaykara İlçesinde bulunan yaşlıları da ihmal etmeyen İl Başkanı Canan Akdoğan ve  İlçe  ekibi İlçemiz Şahinkaya Mahallesinde bulunan Hanife Ayaloğlu’nu Şahinkaya Mahallesinde bulunan evinde ziyaret ettiler.

ÜYE ZİYYARETLERİ

Sosyal Politikalar ekibi Çaykara İlçesinde Üye ziyaretinde bulundular

SURİYE’DEN GELEN AİLEYE ZİYARET

Sosyal Politikalar Ekibi Suriye'den gelen Mahmut bey ve ailesi ile tanıştı



İlginizi Çekebilir