Çaykara Kitap Fuarı Devam Ediyor

Çaykara Kitap Fuarı Devam Ediyor

Akoluk Kitabevi tarafından 26,27 ve 28 Nisan 2022 tarihlerinde Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen Çaykara Kitap Fuarı öğrencilerin coşkulu katılımları ile devam ediyor.

Coşku dolu etkinlikler ile Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen etkinliklerin 27 Nisan 2022 Çarşamba günkü konukları Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu,Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi,Karaçam Ortaokulu,Taşkıran Mustafa Özer ve İmam Hatip Ortaokulu ile Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu oldu.

Okul Servisleri ile okullarından Çaykara İlçesine getirilen öğrenciler hem çok zengin içeriklere sahip kitap stantını incelenme imkanı buldular,hem de beğendikleri kitapları alma imkanına sahip oldular.Havanın iyi olmasını fırsata çeviren öğrenciler İlçe Stadyumunda gönüllerince eğlenme imkanı bulurken kimileri de kendilerini çimenlerin üzerine atarak gönüllerince kitap okudular.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN KİTAP FUARINA DESTEK

Çaykara İlçe Emniyet Amirliği personeli İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen Kitap Fuarına yoğun bir ilgi gösterdiler.Fuarı ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli kitap almayı da ihmal etmedi.

ÖĞRENCİLER YAZAR ÇAĞRI CEBECİ İLE BULUŞTU

Etkinlik kapsamında AKOLUK Kitabevi tarafından İstanbul’dan  Çaykara Kitap Fuarı için Çaykara İlçesine getirilen Yazar Çağrı Cebeci öğrenciler ile buluştu.Öğrenciler ile sohbet eden ve kitapları ile ilgili olarak öğrencilerin merak dolu sorularını sabırla cevaplayan Çağrı Cebeci öğrencilerin aldıkları kitapları da imzalamayı ihmal etmedi.

ZEKİ BİLGE İLKOKULU YAZAR CEBECİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Zeki Bilge İlkokuluna ait 150 öğrenci Çaykara Halkeğitim Merkezi toplantı Salonunda Yazar Çağrı Cebeci ile bir araya geldi.Yazar Çağrı Cebeci programda yaptığı konuşmada kitap okumanın öğrencilerin ufkunu açtığını ve onlara çok iyi bir gelecek hazırladığını ifade etti.

Öğrencilerin meraklı sorularını da cevaplayan Yazar Çağrı Cebeci,öğrencilerden zaman zaman gelen çetin sorulara da engin hoşgörüsü ile cevap verdi.

Etkinliğin sonunda ise AKOLUK Kitabevi ve  Yazar Çağrı Cebeci her öğrenciye birer kitap hediye ederken kitaplar Yazar tarafından tek tek imzalandı.

YOĞUN KATILIM

Okul İdarecileri,öğretmenler,Öğrenciler ve veliler Çaykara Kitap Fuarına büyük bir ilgi gösterirken bolca kitap alış verişinde de bulundular.

YARIN SONA ERİYOR

Çaykara Kitap Fuarı 28 Nisan 2022 Perşembe Günü Lise öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı ile son bulacak.

ÇAĞRI ÇEBECİ’Yİ TANIYALIM

Ünlü şair ve yazar Dilaver Cebeci'in oğlu olan Çağrı Cebeci, yüksek öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra çeşitli dergilerde karikatürist olarak görev almıştır.

Birbirbir dergisinde İcat Taci karakteri ile çizimler yapmış olan Çağrı Cebeci, halihazırda TRT Çocuk Dergisi Sanat Yönetmeni olarak çalışmalarında devam etmektedir.

Yazarın yayınlanmış olan kitaplarından bazıları şunlar;

-İlginç Sorular,

-Sakar Bora,

-Sakar Bora,Gizli Hazine Peşinde,

-Sakar Bora,Kim Korkar Bilimden,

-Sakar Bora,Nereden Pörtledi,

-Spor Boyama,

-Ben Bu Oyunu Bozarım,

-Sakar Bora,Başka Sanat İstemnez.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Kitap Fuarı Devam Ediyor

İlginizi Çekebilir