Çaykara Kaymakamı Güzel'den Eğitim Öğretim Planlama Toplantısı

Çaykara Kaymakamı Güzel

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel tarafından Eğitim Öğretim Planlama Toplantısı gerçekleştirildi.

2 Şubat 2023 Perşembe günü saat 14.00’da Çaykara Hükümet Konağı Toplantı Salonunda Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’in başkanlığında gerçekleştirilen Planlama Toplantısına Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili ve Şube Müdürü Veysel Somuncu,Okul ve Kurum Müdürleri ile okulların Okul Aile Birliği Başkanlarının katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda 2022-2023 Yoılının 1. Yarıyılının Değerlendirme çalışması gerçekleştirilirken aynı zamanda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının 2.Yarıyılının da planlama toplantısı gerçekleştirildi.

KAYMAKAM GÜZEL-SİZLER GELECEĞİMNİZİN MİMARLARISINIZ

Toplantının Açılış Konuşması Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel tarafından gerçekleştirildi.Konuşmasında Çaykara İlçesinin örnek ve farklı bir Eğitim Öğretim İlçesi olduğunu ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel,Çaykara İlçesinde mükemmel bir Eğitim Öğretim kadrosunun bulunduğunu,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali yönetiminde okul yöneticileri ve öğretmenler tarafından öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak anlamında örnek ve farklı çalışmaların gerçekleştiğini Çaykara Kaymakamı olarak bu durumun kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade etti.

Kaymakam Güzel konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

En güzel yatırım Eğitime yapılan yatırımdır.Sizler,Okul Yöneticileri olarak  öğretmen arkadaşlarımız ile birlikte çok büyük bir emek harcayarak,okullarınızın kapılarını sabahın sekizinde öğrencilerimize açıyor ve akşamın 22’sine kadar çocuklarımız için emek veriyorsunuz.

Sizlerin ve öğretmen arkadaşlarımızın bu çaba ve gayretleri her türlü takdire layıktuır.Kendi özel zamanlarınızdan büyük bir fedakarlık yaparak,hatta ailenize,çocuklarınıza ayırmanız gereken zamanlarınızı öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için harcıyorsunuz.

Çaykara Kaymakamı olarak sizlerin bu anlamlı çabalarınızı takdir ile karşılıyor ve fırsat buldukça okullarınızda öğrencileriniz ile birlikte aranızda yer alarak bu güzel çalışmanın bir parçası olmak beni son derece mutlu ediyor.

Bu anlamda tüm yönetici ve öğretmen arkadaşlarımın bu çabalarını takdir ile karşılıyor sizlere başarılı bir eğitim öğretim Dönemi temennisinde bulunuyorum.

ÜSTEĞMEN NARİN-OKULLAR İLE İLGİLİ HER HANGİ BİR SORUNUMUZ YOK

Toplantıda bir konuşma yapan Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Emre Can Narin sorumluluk bölgelerinde bulunan okullarda düzenli olarak denetimlerin gerçekleştiğini ve  her hangi bir sorunun yaşanmadığını ifade etti.

KOMİSER ALBAYRAK-DENETİMLERİMİZ PLANLI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Toplantıda söz alan Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak sorumluluk Bölgelerindeki Okul Servislerinin düzenli bir şekilde Denetimlerinin gerçekleştirildiğini,eksikliklerin giderilmesi yoluna gittiklerini ve her hangi bir sorunun yaşanmadığını ifade etti.

Okul Giriş ve çıkışlarında da gereken önlemlerin alındığını ifade eden Komiser Albayrak okullarda çalışmayan birkaç tane güvenlik kamerasının bulunduğunu ve konu ile ilgilenilmesi gerektiği talebini Kaymakam Güzel’e iletti.

Toplantının bu bölümünde söz alan Kaymnakam Güzel,konunun takipçisi olacaklarını ve en kısa sürede bu sorunu çözüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi.

SİGARA BAĞIMLILIĞI

Toplantıda Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Çaykara İlçesinde en önemli sorunun sigara bağımlılığı olduğunu öğrencilerimizin bu zararlı alışkanlıktan uzak tutulmaları gerektiğini bu amaçla

-Aileler ile iletişime geçilmesi ve sigara alışkanlığının zararları ile ilgili ikna edilmesi

-Öğrencilerin bu zararlı ortamlardan uzak tutulmasının sağlanması

-Okul İdarecileri ve öğretmenler tarafından öğrencilerin sigara içmenin zararları ile ilgili eğitilmesi,ikna edilmesi ve bu zararlı alışkanlıktan kurtulması gerektiğini ifade etti.

OKUL GÜVENLİĞİ

Okul Güvenliği konusunda gereken önlemlerin alındığı ifade edildi

SOKAK HAYVANLARI

Sokak Hayvanları konusu gündeme geldi.Bu konuda söz alan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel sokak hayvanları için bir barınak oluşturulması için gerekli çalışmalara en kısa sürede başlanacağının müjdesini verdi.



İlginizi Çekebilir