Çaykara İlksan İlçe Temsilciliğine İzzet Gönan Seçildi

Çaykara İlksan  İlçe Temsilciliğine İzzet Gönan Seçildi

Kısa adı İLKSAN olan İlkokul Öğretmenleri Sosyal Yardımlaşma Sandığı Çaykara İlçe Temsilciliği seçimi 19 Haziran 2021 Cumartesi Günü Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sabah saat 09.00’da başlayan oy verme işlemi saat 17.00’da sona erdi. Genel Kurulda Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan ile Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu İlçe Temsilcisi olabilmek için tatlı bir rekabet yaşadılar.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer’in Komisyon Başkanlığı görevini yaptığı Genel Kurulda Hilmi Kanık ile Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Abdurrahman İşcan tarafından sandık kurulu üyelikleri gerçekleştirildi. Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Aktaş da seçimlere katılarak oyunu kullandı.

Genel Kurul sonucunda kullanılan 30 oyun 19’unu alan Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan  İLKSAN Çaykara İlkçe temsilcisi olarak Çaykara İlçesini Trabzon İlinde temsil etme hakkını kazandı.Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ise 11 oy aldı.



İlginizi Çekebilir