Çaykara İlçesine Genç Belediye Başkan Adayı

Çaykara İlçesine Genç Belediye Başkan Adayı

Çaykara İlçesinde Genç Veysel Barış Karoğlu Çaykara Belediye Başkanlığı için Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

ÇAYKARA’YA GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Çaykara İlçesinde Genç Veysel Barış Karoğlu Çaykara Belediye Başkanlığı için Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Türkiye’nin en Genç Belediye Belediye Başkan Adayı olduğunu ve seçilmesi durumunda Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olarak Çaykara İlçesine hizmet vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Barış Karoğlu,Adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Kıymetli Çaykaralılar,

Bugün sizlere müjdeli bir haberi vermek için sesleniyorum.

Değerli hemşerilerim, ben Veysel Barış Karoğlu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Çaykara Bağımsız Belediye Başkan adayıyım. 

Öncelikle seçimlerin; ilçemize, milletimize, demokrasi ve siyasi hayatımıza hayırlı olmasını diliyorum. 

Genç ve dinamik ekibimizle başlatmış olduğumuz bu hareketi sizlerin desteğiyle daha da büyütüp güçlendirmenin gayretinde olacağız.

Bilinmelidir ki, dünyadaki tüm önemli atılımlar gençlerle birlikte olmuştur. İnancımız ve kararlılığımız bu atılımlara bir yenisini ekleyecektir.

Uzun süredir yapmış olduğumuz çalışmalar ve görüşmeler neticesinde Çaykaramızın sorunlarını tespit etmiş olup gerek almış olduğumuz eğitim gerek siyasi birikimimizle bu sorunları rasyonel ve en hızlı şekilde çözüme kavuşturacak dirayete sahibiz.

Sevgili Çaykaralılar; dağlarında ve yaylalarında gezmiş, derelerinde yüzmüş, sokaklarında büyümüş bir kardeşiniz olarak aşığı olduğumuz memleketimize verebilecek yalan vaadimiz ve de tutamayacağımız sözü söylemek gibi bir gayemiz yoktur! Ayakları yere sağlam basan kararlı bir irade ile karşınızdayız.

Çaykara’da yeni bir dönemi inşallah hep birlikte açacağız. Bu dönemde yeni nesil belediyecilik misyonunu üstlenip sosyal, şeffaf, liyakatı esas alan, hesap verilebilir ve halk katılımlarını hedefleyen bir anlayışla Çaykara için kararları hep birlikte alacağız.

Kıymetli abilerim, ablalarım ve kardeşlerim

Başlatmış olduğumuz bu harekette tek bir vücut halinde olursak her şeyi başarabiliriz. Zor şartlar ve kısıtlı imkanlara rağmen sizlerin desteğiyle her şeyi güzelleştireceğiz. “ÇAYKARA GENÇLEŞECEK, GENÇLEŞTİKÇE GÜZELLEŞECEK.” sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Türkiyenin en genç Belediye Başkanına hazır mısın, Çaykara ?

VEYSEL BARIŞ KAROĞLU’NUN ÖZGEÇMİŞİ

Genç Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Barış Karoğlu,18 Şubat 1999’da Çaykara / Işıklı Mahallesinde doğdu.İlk okul ve Ortaokulu Zeki Bilge’de lise eğitimini de Çaykara Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitimimi tamamladı. 

Şuan halihazırda ekonomi bilimiyle ilgilenmektedir.Ekonomi  eğitimlerini de alarak kendini geliştirmeye fırsatım oldu ve bu bağlamda üç yıldır ekonomi alanıyla ilgili çalışmalar yapıyor.

Ankara yıllarında birçok siyasi figür ve bürokrat ile tanışma ve çalışma şansına sahip oldu. Türkiye’nin birçok yerinde siyaset bilimi ve yerel yönetimlerle ilgili konferanslarda bulundu ve güncel eğitimlerini aldı.Kendini bu yönde çok geliştirdiğimi düşünüyor ve bu yüzden de genç, dinamik ve çok yönlü bir kişilik olarak Türkiye’nin en genç belediye başkanı olmaya talibim.



İlginizi Çekebilir