Çaykara İlçesinde Kulüpler Arası Karate Şampiyonası

Çaykara İlçesinde Kulüpler Arası Karate Şampiyonası

Çaykara İlçesinde 24 Aralık 2023 Pazar Günü Kulüpler Arası Karate Şampiyonası Finalleri gerçekleştiriliyor.

Çaykara İlçesinde 24 Aralık 2023 Pazar  Günü Kulüpler Arası Karate Şampiyonası Finalleri gerçekleştiriliyor.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kulüpler Arası Karate Şampiyonası Finalleri 24 Aralık 2023 Pazar Günü saat 10.00’da Çaykara İlçesinin Spordaki yeni yüzü Çaykara Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un da katılacakları Karete Şampiyonası Finallerinin yoğun bir katılım ile gerçekleştirilmesi ve Çaykara İnsanının finallere yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Kulüpler Arası Karete Şampiyonası Finalleri Minik ve Yıldız Kategorilerinde bey ve bayan olmak üzere ayrı kategorilerde gerçekleştirilecek.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün Organizasyonları ile Gerçekleştirilen Sosyal ve Kültürel Aktiviteler anlamında çok önemli etkinlik ve organizasyonların gerçekleştirildiği Çaykara İlçesinde bu defa Ulusal düzeyde bir yarışmaya ev sahipliği yapılmaya hazırlanılıyor.

Organizasyon  ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Çaykara Gençlik ve spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt şu ifadelere yer verdi.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğü olarak Çaykara’lı öğrencilerimizin,gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak için çok yoğun bir şekilde emek vermekteyiz.Hazırlamakta olduğumuz çeşitli projeler ve gerçekleştirdiğimiz sayısız organizasyonlar ile çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini keşfederek ortaya çıkarmaya ve bu gençlerimizi yetenekli oldukları alanlara yönlendirerek ilgi duydukları spor dallarına yönlendirmeye çalışıyoruz.

Çaykara Gençlik Merkezimiz Gençlerimiz için bulunmaz bir fırsat yeri konumunda.İçinde kütüphanesinden her türlü spor alanına kadar gençlerimizin tüm yeteneklerini ortaya koyacakları her türlü spor alanı bulunmakta ve öğrencilerimiz haftanın yedi günü bu imkanlardan fazlası ile yararlanmaktadır.

Karate bu spor dallarından sadece bir tanesi.Öğrencilerimiz,gençlerimiz Çaykara Gençlik Merkezimizde profesyonel hocalarımız rehberliğinde profesyonel olarak karate eğitimi almaktadırlar.

24 Aralık Pazar günü ise Çaykara İlçemizde Sayın Kaymakamımızın,Sayın Belediye Başkanımızın ve kıymetli Protokolümüzün de katılımları ile Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Ulusal düzeyde bir yarışma olan Minik Yıldız,Bay-bayan Türkiye Karate Şampiyonası Turnuvası gerçekleştirilecektir.

Çaykara İlçemizin bu heyecanlı gününde tüm hemşerilerimizi gençlerimizin bu tatlı heyecanlarını paylaşmak üzere Çaykara Gençlik Merkezimize bekliyoruz.



İlginizi Çekebilir