.Çaykara İlçesinde ERASMUS Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

.Çaykara İlçesinde  ERASMUS Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Trabzon’da Çaykara İlçesi ERASMUS+AKREDİTASYONU 2023 Yetişkin Eğitimi Konsersiyum Üyesi Kurumlar ile Hazırlık Süreci Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Trabzon’da Çaykara İlçesi   ERASMUS+AKREDİTASYONU 2023 Yetişkin Eğitimi Konsersiyum Üyesi Kurumlar ile Hazırlık Süreci Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2023 Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitimi kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Erasmus + Akreditasyonu Koordinasyon Kurulu Çaykara İlçe Toplantısı 20 Aralık 2023 tarihinde Çaykara Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Temel Kılıç’ın sunumu ile gerçekleştirilen toplantıya Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan ile Kadrolu,Usta Öğreticiler katıldılar.

 Toplantıda, kurumlara faaliyet öncesi, faaliyet esnası ve faaliyet sonrası yapacakları iş ve işlemler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Kadrolu ve Usta Öğreticiler Erasmus Akreditasyonu 2023 Programına çok yoğun bir ilgi gösterdikleri ve katılım için başvuru formlarını doldurdukları gözlerden kaçmadı.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir