Çaykara İlçesinde Banka Müdürleri Göreve Başladı

Çaykara İlçesinde Banka Müdürleri Göreve Başladı

Çaykara İlçesinde Banka Müdürleri Göreve Başladı

Trabzon’un Çaykara İlçesinde göreve yeni atanan Banka Müdürleri Çaykara İlçesindeki görevlerine başladı.

Çaykara Halk Bankası Müdürü Halil İbrahim Deberoğlu’nun Sürmene Halk Bankası Müdürlüğü görevine atanması sebebi ile yerine Nasır Eren Korkmaz atanmıştı.

Çaykara Zirat Bankası Müdürü Lokman Kızılhan’ın Of Ziraat Bankası Müdürlüğü görevine atanması ile boşalan Çaykara Ziraat Bankası Müdürlüğü görevine ise Sinan Virdil atanmıştı.

Banka Müdürleri Nasır Eren Korkmaz ile Sinan Virdil Çaykara ilçesindeki görevlerine başladılar.

Yeni atanan Bank Müdürlerine Çaykara İlçesindeki çalışmalarında başarılar dişliyoruz.

MÜDÜR NASIR EREN KORKMAZ ÇAYKARA’LI

Aslen Çaykara’lı olan Çaykara Halk Bankası Müdürü Nasır Eren Korkmaz Çaykara Maraşlı Mahellesi doğumludur.

Öğrenim hayatının tamamını Trabzon Merkez’de tamamlayan Banka Müdürü Korkmaz,KTÜ Uluslar arası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur.

2009 Yılına kadar çeşitli meslek dalları ile ilgilenen ve profesyonel olarak futbol oynayan Nasır Eren Korkmaz,Süper Amatör Kümede oynayan ve uzun seneler Üçüncü lige çıkma play of maçları oynayan efsane Çaykara Spor Futbol takımının da kaptanlığı görevini yürütmüştü.

2009 Yılında Ziraat Bankasında çalışmaya başlayan Nasır Eren Korkmaz,sırasıyla Trabzon Ortahisar,Trabzon,Değirmendere,Beşirli,Trabzon Şubelerinde görev yaptıktan sonra Ziraat Bankası Çaykara İlçe Müdürü olarak göreve başladı.

Doğup büyüdüğü hayalini kurduğu Çaykara İlçesine Hizmet verecek olmanın tatlı heyecanını yaşadığını ifade eden Müdür Korkmaz Çaykara Halk Bankası Şubesi olarak Şubesi ile birlikte Çaykara İlçesine hak etmiş olduğu en kaliteli hizmeti sunabilme gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

SİNAN VİRDİL KİMDİR?

Çaykara Ziraat Bankası Müdürlük görevine atanan Sinan Virdil,Trabzon Köprübaşı İlçesi Arpalı Mahallesi doğumludur.

Öğrenim hayatının tamamını Trabzon İlinde tamamlayan Müdür Virdil 25 seneden bu yana Ziraat Bankasının çeşitli şubelerinde insanlarımıza hizmet vermiştir.

9 Seneden bu yana Ziraat Bankasında İl Yöneticiliği görevini yürüten Müdür Virdil, Ziraat Bankasının Akçaabat,Söğütlü,Sürmene,Araklı Köprübaşı ilçelerinde görev yaptıktan sonra Ziraat Bankası Çaykara Şubesi Müdürlüğü görevine atandı.



İlginizi Çekebilir