Çaykara Eğitiminin Duayen İsmi Orhan Genç,Oğlunun Düğün Heyecanına Gönül Dostlarını Davet Ediyor.

Çaykara Eğitiminin Duayen İsmi Orhan Genç,Oğlunun Düğün Heyecanına Gönül Dostlarını Davet Ediyor.

Çaykara Eğitiminin Duayen İsmi Orhan Genç,Oğlunun Düğün Heyecanına Gönül Dostlarını Davet Ediyor.

Çaykara Eğitiminin Duayen İsmi  Trabzon Ortahisar Şehit Ünal Bıçakcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  Orhan Genç,oğlunun Düğün Töreninde tüm gönül dostlarını yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Çaykara İlçesinin en önemli Eğitimcilerinden biri olan Ve Trabzon İlinde Çaykara İlçesini gururla temsil eden Eğitimci Orhan Genç 21 Nisan 2024 Cumartesi akşamı saat 19.00’da Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan oğlunun Düğün Törenlerinde tüm hemşerilerimizi yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Aslen Trabzon’lu olup İstanbul’da ikamet eden Elmas & Hüseyin Çiftci çiftinin Dünyalar güzeli kızları Emine ile Çaykara Eğitiminin Duayen İsmi Ayşe & Orhan Genç çiftinin yakışıklı oğulları Kenan Yusuf Genç Gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en önemli gününde siz Gönül Dostlarımızı yanımızda görmek,mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Genç çiftlerin Nikah Trenleri 14 Nisan 2024 tarihinde İstanbul Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

Damadın Babası Eğitim Camiasının önemli ismi Orhan Genç gazetemiz aracılığı ile gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi

Pehlivan ve Genç Aileleri olarak aylardır çok tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Her iki aile olarak bu tatlı koşuşturma temposu içerisinde yine de imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşabilme gayreti içerisinde olmaya çalıştık

Ancak,bu tatlı koşuşturma döneminde ulaşamadığımız,dikkatlerden kaçan arkadaşlarımız,kardeşlerimiz,gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlamış olduğumuz bu düğün davetiyesi haberimizi okuyan tüm Gönül Dostlarımızın bu haberi bir düğün davetiyesi olarak kabul ederek gençlerimizin mutluluklarını paylaşmak üzere 21 Nisan 2024 Cumartesi akşamı saat 19.00’da Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan Düğün Törenimize katılımları her iki aile olarak mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

DÜĞÜN:

TARİH:21 Nisan 2024-Pazar

SAAT:19.00

YER:Çakırbey Düğün Salonu Yomra Trabzon

ÇAYKARA EĞİTİMİNİN DUAYEN İSMİ ÜSTAD ORHAN GENÇ’İN ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

Çaykara Eğitiminin Duayen ismi Eğitimci Orhan Genç  1983 yılında başladığı Meslek hayatında 41 kere Maşallah dedirtecek şekilde Meslekte 41. Yılını çalışıyor.

Değişik Kurumlarda başarı ile görev yapan Orhan Genç 2014-2023 Yılları arasında 9 yıl süre ile Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmüştü.

Orhan Genç son olarak 2023 Yılında Trabzon Ortahisar Şehit Ünal Bıçakcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine atanmıştı.

2023-........ Trabzon Ortahisar Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü.

2014 -2023 Trabzon Ortahisar Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü,

2010-2014 Trabzon Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürlüğü,

2004- 2010- Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü-Projeler, Mesleki Teknik Eğitim ve yaygın eğitimden sorumlu Şube Müdürlüğü,

1995-1997 Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim- Yaygın Eğitimden sorumlu şube müdürlüğü,

1989-2010 Trabzon Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü,

1986-1989 Trabzon Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığı,

1983-1985 Tokat Endüstri Meslek Lisesi Atelye ve Meslek dersleri Öğretmenliği yaptı.

1981-1983- Ankara Erkek Sanat Yüksek okulundan mezun oldu.

Çaykarada doğdu. 

YÜRÜTTÜĞÜ PROJELER, KATILDIĞI EĞİTİMLER ve DERNEK ÜYELİKLERİ

MEGEP Projesi Bölge Ofisi Sorumlu yönetici Yararlanıcı olarak 5 yıl - MEBGEP Projesi Yerel Yetkililere Yetki devri çalışma gurubu üyesi olarak 2 yıl –METEK Projesi Strateji çalışma gurubu üyesi olarak oluşturulan kurul ve komisyonlarda çalışmıştır. Avrupa Birliği ve dünya Bankası Fonlarından desteklenen Proje Çalışmalarında kurum yöneticisi, yasal temsilci, koordinatör, faydalanıcı ve çalışma gurubu üyesi olarak yer almıştır.

Ulusal ve Uluslararası alanlarda birçok Hizmet-içi Eğitim Kursları, Konferans ve Seminerlere katılım sağlamıştır. M.E.B’ nın çeşitli komisyonlarında (yasal düzenlemeler, Mesleki Eğitime yönelik müfredat çalışmaları,vb.) yer almış ve Mesleki ve Teknik Eğitim alanında bildiriler sunmuştur.AB üyesi ülkelere (İsveç, İskoçya, Belçika, Almanya, Macaristan, Hollanda, İtalya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, İngiltere, İrlanda,polonya) Proje Çalışma Ziyaretlerinde bulunmuştur.Gürcistan’ da turizm alanındaki gelişmelerin yerinde izlenmesi. KKTC de balıkçılığın desteklenmesi çalışmaların da bulundu. Liderlik ve Girişimcilik eğitimlerine, Proje Hazırlama ve Yönetimi Konularında Seminerlere katılımlarda bulunmuştur.

 Sivil Toplum Kuruluşu Üyelikleri; Trabzonspor (Üye) ve Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Yön.Kur. Üy.), Eğitimsiz Olmaz Diyenler Derneği (Yön. Kur Üy.)Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Komitesi çalışma gurubu üyeliği bulunmaktadır.

 



İlginizi Çekebilir