Çaykara Dernekpazarı Derneğinden Öğrencilere Eğitim İmkanı

Çaykara Dernekpazarı Derneğinden Öğrencilere Eğitim İmkanı

Merkezi Trabzon’da bulunan Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğinden öğrencilere müjdeli haber geldi.Dernek tarafından Öğrencilere Lise Eğitimlerini Çaykara İlçesinde tamamlamak kaydı ile Lise öğrenimleri boyunca 4 sene Yurt ve Kurs imkanı sağlanacak.

Buna göre Dernek Yönetimine Müracaat edecek olan veliler çocuklarının 4 sene boyunca Çaykara İlçesinde okuyacağını beyan edecek ve bu şekilde Yurt ve Kurs imkanlarından faydalanmış olacaklar. Dernek Yönetimi tarafından 4 sene boyunca öğrencilerin hem Yurt ihtiyaçları karşılanacak hem de öğrencilere kurs imkanı sağlanacak.

Trabzon’da Faaliyet gösteren Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yanmış yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verdi.

Çaykara ve Dernekpazar’lı Öğrencilerimizin İstediği liseye giremeyen öğrencilerimizin 4 yıllık lise eğitim ve öğrenimini Çaykara’da tamamlamak üzere karşılıksız yurt ve kurs imkanı sağlanacaktır. İlgililerin Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Müdürü A.Hasret Toksoy’a müracaat yapmaları önemle duyurulur”

İLETİŞİM:

Ali Hasret Toksoy-0535 865 65 67



İlginizi Çekebilir